Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kirli bi çocuk yüzüyüm kapında; ama dünyann en temiz gözleriyle bakıyorm sana. "Şeker değil istediğim, yüreğini koy avuçlarıma."
Tamda unutmuşken gittiğini, artık acıtmıyorken yokluğun, en içten kahkahalarımın arasında "aklıma gelmek zorunda mısın ?"
Kimi güzelim der sevdiğine, kimi özelim; ama sevgi ne özellik ister, nede güzellik. "Sevgi sadece yürek ister"..
"Artık insanları tanımaya çalışmakla vakit kaybetmiyorum. Nasıl olsa onlar, zamanı gelince yaptıklarıyla kendilerini tanıtıyor."
"2011'de αşk gribi çıksın, αdαm gibi sevmeyen ölsün."
yılmaz erdoğan güzel söz etmüş
"Allah'a emαnet ol" dedi ve gitti. Sustum sadece.. 'Zαten bαşkα kimim vαr ki ?'
En anlamlı yemin söz vermektir, En büyük intikam affetmektir, En adi söz hiç sevmedim demek; Ve en güzel cevap gülüp geçmektir.
Gitmekle gidilmiyor ki.. Gitmekle gitmiş olamazsın ! Gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır..
"Üzülme değmez'' sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. "Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere yüreğimin değmiş olması."
"Mesela hiçbir çiçekci dükkanının demir kepenkleri yoktur. Çünkü kimse aklına getiremez, bir çiçeği çalmayı"..
Acı çektikçe insan olgunlaşırmış.. yalan be ! "İlk önce kalbin kırlır, sonra çürümeye başlarsın"..
Cemal SÜREYA
en çok bu adamın sözlerini seviyorum...ne güzel sözler edio...
Hayır, Allαh herkesi sevdiğine kαvuşturmasın.. "Ben sana kavuşurum belki ama; katlanamam senin ona kavuşmana" ..
Acılara bakıp da küsme sevdalara, gevura kızıp da oruç bozulmaz. "Sök at kafandan acabaları, kemik aynı yerden 2 defa kırılmaz".
Biz Burdaysak Sorun Yoktur. Sorun Varsa Biz Hep Burdayız ...!
abi sen yazmasanda olurdu imzanda görüokya o açıdan

bide zopa koyuyon hani suçmu işledik acep diesimiz gelio..korktum birden gece gece
aşk sevdiğinin çarpık bacaklarını düz görme enayiliğidir
çokmu anlamlı oldu ne ?
pek anlamlı olmuş abi 
"Aslında beyaz atlı prens falan yoktur; Votkayı fazla kaçırmış kadın vardır".
Yapma gönül, bu postu ulu orta serdirmezler. Dilenci kılığıyla saraya girdirmezler. Çöllerde sevda için imtihanı vermeden,
her 'Mecnunum' diyeni 'Leyla 'ya' erdirmezler...
Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun '' dediler... Sustum. '' Sen sevgiyi hak ediyorsun '' dediler..Tebessüm ettim....'' Sen aşkı adam gibi yaşarsın '' dediler.Aşk dedim ? Onlar sustu bu sefer....Cevap vermeye cesaret edemediler...
Bak..Bilki Domuzların önüne inciler serilmez..
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez..
Ne fark eder ki kör insan için elmas da bir cam da..
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma !..
(Mevlana)