Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
:d040: ben acemi bir radyocuyumm özür bestem çagri agam ve naz nikleri yaparsaniz m olurum şimdiden tskurler
acemi dj hahhahah
isdeklerini alt alta yaz
selam iso bey bana dj efsane yazarmisniz dj mustafa yazisi gibi 3.4 tane olsun lutfen simdiden yan yana donen yukardan asaya donen olsun lutfen mumkunse sari lacivet olsun renkleri
selam birde DJ LADY istiyorum tşkr ederim
slm benimde bir ricam olucak sizden mumkunse dj çagrı ve dj naz birde de dj agam nikleri yaparsaniz her renkden cok m olucam şimdiden tskler
cok tskler super olmus nikler emeginize saglik tekrar sagolun....... :d040:
birde dj bestem istiyorum mumkunse her rengden olsun cok tskler şimdiden emeginize saglik......... :sevgi:
tmm :=)=))) bestem çagrı agam
naz niklerni istiyoum her renkeden olursa m olurum şimdiden teskler
selam birde DJ LADY istiyorum tşkr ederim
slm benimde bir ricam olucak sizden mumkunse dj çagrı ve dj naz birde de dj agam nikleri yaparsaniz her renkden cok m olucam şimdiden tskler
beste bu nıklerı yazdım takip edin liütfen
birde dj bestem istiyorum mumkunse her rengden olsun cok tskler şimdiden emeginize saglik......... :sevgi:
not beste lütfen takip et isdegin onceden yapıldı tekrar tekrar yazunca bir daha yapılır sanmaa
slm abi bana FeMiNiST BaYaN Asi yazarmıısn
Slm iso abi sizden bir DJ*RUKEN yazisi rica edebilirmiyim. simdiden tskler. :cry:
ben artik hic bir radyoya takilmiyorum abi. :cry:
tskler nikler için takip edemedigim için cok özür birdaha olmayacak
rica edersem dj ramazan yazarsanız sevinirim
hareketli ve dönen olursa şimdiden tşkler