Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe insan, yeni okyanuslar keşfedemez…
Andre Gide

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

"İçinizdeki yolculuktan asla vazgeçmeyin, sizi en keyifli anlara götürür "
Ruhand

Tutumumuz dünyamızı renklendiren tebeşirlerdir.
Allen Klein

Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Biz neden hayattan kaçıp kitaplara sığınırız?
Dünya sahtekârlarla doludur azizim; insanlar samimi değildir, herkes birbirini kırar, incitir.
Bizim o koca koca kitapları devirmemiz, iki satır samimiyet bulabilmek içindir...
Zeki insan problemi çözen, Bilge insan ise önleyendir.!
~Albert Einstein~

"Hayata en önemli şey kazançlarınızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir; akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur."
(William BOLITH)

Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
Bir çay daha ver âzizim. . . Kalışları, bitişleri, bekleyişleri,gidişleri Âhiret'e saklayanlar için..