Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
isom bana rica etsem kirmizi sari mavi pembe dj zeynep 2 tanesi kalbin içinde gerisi oval dairenin içinde dönen zeynep yaparsan sevinirim şimdiden çok tşk ederim
HAYIRLI GECELER iSOM ELLERINE VE YUREGINE SAGLIK SIZE COK COK TSK EDERIM HEPSI BIR BIRINDEN GUZEL OLMUSLAR HAKINIZI HELAL EDIN HERSEY GONLUNUZCE :sevgi: :thanks:
Merhaba... Bana da birkaç tane DUYGU ayrıca DOSTLUKLAR FM yazabilir misiniz?
Not: atilla hatice ve elif in yzılarını çok beğendim...
Şimdiden teşekkürler, ellerinize sağlık...
isimler harika olmuş.çok tesekkür ederiim isom.bi ricam daha var.bahar sultan kırmizi beyaz renkler de ikisi bi aradada kullanılabilir .bennudan nağmeler olabilir yada sizin düsündügünüz güzel bi slogan lütfen yardimci olurmusunuz..şimdiden tsklerrr. kolay gelsin
rica etsem bana da dj-sagoo yazabilirmisiniz birde ultimate_rap_fm olabilirse tabi teşekkürler şimdiden
abı bana dj caner ve dj caner sizlerle yazarmıısn bır kac cesıt
bunu biz yazalim kardeş onu ögret sen
:sevgi: :sevgi: slm ben beste dj naz ve dj agam birde çagri yazarmisniz cok tskler şimdiden bir kac ren olursa m olurum
:sevgi: cagri naz agam tskler super olmus yaptiklerniz
:d040: ben acemi bir radyocuyumm özür bestem çagri agam ve naz nikleri yaparsaniz m olurum şimdiden tskurler
ALLAHIN SELAMI ÜZERINIZDE OLSUN SELAMÜNALEYKÜM
AGBIM BANA DA YAZARMISIN (((TIMURHAN)) DIYE ALLAHIMA EMANETSIN
SIMDIDEN COKKKK TESEKÜR DERIMMM HAYIRLI RAMAZANLAR
HAYIRLI GECELER iSOM ELLERINE VE YUREGINE SAGLIK SIZE COK COK TSK EDERIM HEPSI BIR BIRINDEN GUZEL OLMUSLAR HAKINIZI HELAL EDIN HERSEY GONLUNUZCE :sevgi: :thanks:
:sevgi:
bunu biz yazalim kardeş onu ögret sen
ne demek isdedini anlamadım
:sevgi: cagri naz agam tskler super olmus yaptiklerniz
beste isdeklerini alt alta yazarsan sevinirim bitiskmi ayrımı zorluk cekıyorum