Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
kahveyide icerim....
Burayada ekleyeyim bonbonumuzu.Yeni çekildi bu resimler...
Oğlum kalkmadan asla odadan dışarı bile çıkmıyor yatağının ucunda ayaklarının dibinde yatıyor bekliyor.Kalktımıda rahat yok o nereye bonbon oraya
İkinci sırada kızım geliyor odasının kapısının altını koklayıp evde olup olmadığını anlıyor evdeyse iki ayağının üstüne kalkıp tırmalıyor kapıyı açıldımıda kucağına atlıyor tam bir sevgi yumağı

çok şekermiş ben korkmam da annem istemez neymiş efenim köpek giren eve melek girmezmiş şimdi ev melekten geçilmiyoya töbe töbeee
gelin korkunca yüreğim dayanmadı
eğer öyle bişey varsa hayırlı olsun
Çok tatlı bize alışkın olmasına rağmen bir hafta sessiz sessiz ağladi hep iç çekti.Yeğenim eşi korkuyor diye odaya kapamış mecburen bir tuvalet için günde iki kez dışarı çıkarmışki onla yatar kalkardı.Evde özgürdü.Arkadaşları ölür demişler üzüntüden çok hassastır hemen aldık bizde bir kaç kez kalmıştı.Özlelikle oğluma alışkın.Geçen akşam yeğenim uğradı bonbon delirdi.Nasıl içi gidiyor,iç çekip boynunu büküyor sonunda çıkıştım yeğenime ya bir kucağına al dedim yazıktır günahtır sana dört sene arkadaşlık etti gelinde şaşırdı kaldı sonra gittiler o gece gene hep içini çekti o içini çektikçe ben ağladım çocukların hep kucağında.Sevgiye boğuyorlar bonbonu ancak şu oldu yeğenim arkasından koşardı ağlardı bunları yapmadı ama o gece hep içini çekti hüzünlü durdu.İşte böyle ablam bir cana sahip çıktık anlayacağın yoksa başıma bir iş daha almazdım