Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
http://img257.yukle.tc/images/7843111.gif
NE YAZCEGIMIZI BELİRTMEMİSİN
BENDE DJ ISIMLERINI YAPMAYA CALISIYOM AMA
NASIL KOYACAZ BURAYA BENDE HERKEZE YAYARIM OLSUN ZAHDEN 15SAAT PC BASINDAYIM BENIM DE BI KATKIM OLSUN
BITANE YOLADIM AMA ISTEDIGIM GIBI OLMUYO ARKADAKI GÖL GECLERI YOK EDEMIYOM BURDAKI TÜM ARKADASLARA YAYARIM OLSUN ISTIYOM
ADMINLERI DANISMAN LAZIM KARDES YETKILILERLE GÖRUS SAYGILARR
[marq=right][/marq][marq=right]TESEKKÜRLER ISOM :thanks:[b]TESEKKÜRLER ISOM :thanks:
:thx:
Abi gercekten güzel olmus eline saglik HOS GELDİNİZ yazacaskti ama sadece GELDİNİZ yaziyo abi bi düzeltirsen sana zahmet cok iyi olur simdiden eline yüregine saglik abi :emek:
NE YAZCEKDIK BANA TEKRAR YAZARMISIN ÖZUR HATA YAPMISIM
selam günaydın eyvallah sag olasın elıne saglık
dj ısımlerın arkasında gölge olusuyo onu nasıl yok ede bılırım bıtürlü cözemedım dönen dj ısımlerı gölgelı oluyo
EVET BiRi SADE BusE VE DiYERiDE BuSE SiZLERLE VE BUNLARI PEMBE ,SIYAH ,KIRMIZI ,BEYAZ VE MAVi RENKLERDEN RiCA ETMiSDiM HARiCiNDE KALBiN iCERiSiNDE SIYAH BusE RiCA ETMiSDiM :oops: :sevgi:
slm isom abim mumkunse dj emir dj fırtına dj güldestesi dj cansu bide gizem-fm yazarsan cok sevinirim abi farklı sekılerde simdiden ellerine saglık tesekur ederim
cok cok tesklr abi süper olmus :hihi:
slm arkadaşlar.önceki yaptığınız isimleri çok beğendim.şimdi sizlerden iyine ricam var.dj. bahar beyaz ve degişik renkler ve değişik şekillerde.dj. bennu,kayan dönen yazı veya kalp içinde olabilir siz işinizi bilirsiniz.göz alıcı renkler olursa sevinirim.şimdiden tşkler
selam günaydın eyvallah sag olasın elıne saglık
dj ısımlerın arkasında gölge olusuyo onu nasıl yok ede bılırım bıtürlü cözemedım dönen dj ısımlerı gölgelı oluyo
ayarlarında var gölgelki gölgesiz olarak golgesiz isaretlicen
cok cok tesklr abi süper olmus :hihi:
:sevgi:
DJ~Mc....VaTaN DJ~BOSVER~ DJ SUSKUN DJ ILKER-NRW
YAZARSAN SEVINIRIM ABI DEGISIK SEKILERDE
[b]ISOM, TSKLER ABI EMEGEINE SAGLIK
elelrine saglık abi cok sagol süper olmus :h050: