Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""kralimfm""
SLM ISOM ABI ONCELIKLE EMEKLERIN ICIN TSKLER EDER BASARILARNIN DEVAMINI DILERIM ABICIM BANA:
RADYOBARONDA DJ*KR@L SIZLERLE
RADYOBARONDA DJ*BARONALP SIZLERLE
RADYOBARONDA DJ*TEKGÜL55 SİZLERLE
RADYOBARONDA DJ*BERNA SIZLERLE
RADYO BARONDA DJ*UNUTULMAZ SIZLERLE
RADYOBARONDA DJ*ÖZGÜR SİZLERLE
RADYOBARONDA DJ *YÜREGINLEGEL SIZLERLE
RADYOBARONDA DJ*KERİM SİZLERLE
BUNLARI 1, SAYFADA DJ NAZARA YAPTIGIN GIFTEN YAPARSAN COK SEVINIRIM KIB AEO ALLAH UTANDIRMASIN ABIM
Alıntı sahibi ""ISOM""
Alıntı sahibi ""kralimfm""
SLM ISOM ABI ONCELIKLE EMEKLERIN ICIN TSKLER EDER BASARILARNIN DEVAMINI DILERIM ABICIM BANA:
RADYOBARONDA DJ*KR@L SIZLERLE
RADYOBARONDA DJ*BARONALP SIZLERLE
RADYOBARONDA DJ*TEKGÜL55 SİZLERLE
RADYOBARONDA DJ*BERNA SIZLERLE
RADYO BARONDA DJ*UNUTULMAZ SIZLERLE
RADYOBARONDA DJ*ÖZGÜR SİZLERLE
RADYOBARONDA DJ *YÜREGINLEGEL SIZLERLE
RADYOBARONDA DJ*KERİM SİZLERLE
BUNLARI 1, SAYFADA DJ NAZARA YAPTIGIN GIFTEN YAPARSAN COK SEVINIRIM KIB AEO ALLAH UTANDIRMASIN ABIM
Alıntı sahibi ""XeZaL""
Yok diva kesinlikle aklınıza öyle bisey gelmesin bizim reklama ihtiyacımız yok
buraya geldiysem bi gif istegi icindir o giftede linkin bulunmasını istiyorum madem reklam icin geldim neden 3 gündür bas bas bagırıom bi gif icin o linkide yazmadan önce daha önceki mesajlara baktım baska linklerde vardı bende bi sakıncası olmadıgını düsünerek link verdim eger hatalıysam sitedeki herkesten özür dilerim
Alıntı sahibi ""XeZaL""
Isom seni cok ugrastırdım zahmet oluor ama son kez söylüyorum insafına kalmıs yapmassan canın saolsun
Istedigim gif bu ama yazı söyle olacak
αℓỉѕмα вαиα иє уαραcαğỉм вєℓℓỉ σℓмαz вυğυи vαяỉм уαяỉи вỉя∂єи уσκ σℓυяυм Dokunma ßana! Kapanmami$ YaraLarLa doLuyum, 1 yarada sEn açma..
BeRiVaN
özelden yazdım nasıl istedigimi burdan izin vermiyorlar link sorun oluoyrmus lütfen artık ilgilen
Alıntı sahibi ""ozan0046""
ısom selam yazılar güzel olmuş ama hepsi aynı şekil arkadaşım degişik reklerde istemiştim çok basit olmuş neden acaba RADYO YAŞAR. SUNUCUNUZ YAŞAR RADYO HURMAN FM YAŞAR SİZLERLE BARİ BUNLARI GÜZEL ŞEKİLDE ÖZENEREK YAPARSAN SEVİNİRİM TŞKLR YAPMASANDA TŞKLR
Alıntı sahibi ""Diva""
XeZaL,
dün bende farketmistim, toplam 3 mesajin vardi, ücündede anlami olmayan link...
Bu yardim isteyisi degilde biraz reklama kaciyor