ozannn_60, yokmu o modemin bir fabrika ayalarina dönüs dügmesi falan ?
Sifreyi degismis olabilirsin veya biri degismistir..
Fabrika ayarlarina dönersen, sifreyi bulabilme ihtimalin olur, veya modemi aldigin yere sor, belki yardimci olabilirler
Flatcast uses P2P-technology. Currently there is no node, which could deliver you the stream data. If only a s l number of viewers join the stream, the reason for the problem might be at the others. If you got the problem more often, the most common reasons are:
You have installed a "Personal Firewall" like ZoneAlarm, XP Firewall etc. Open within this firewall port 401
kardes bende bu yazı cıkıyor kımse baglanamıyor yayına bıurda ne demek istoyor
Flatcast uses P2P-technology. Currently there is no node, which could deliver you the stream data. If only a s l number of viewers join the stream, the reason for the problem might be at the others. If you got the problem more often, the most common reasons are:
You have installed a "Personal Firewall" like ZoneAlarm, XP Firewall etc. Open within this firewall port 401
kardes bu cikiyor anlamı ne anlamdım mapımgı artı yaptım am kımse gıremıyor bu yazı cıkıyor neden baba yaa bunun anlamını bılen bana mesaj yollasın
Omercank, explorerle giriyosan eğer bazan o yaptırabiliyor radyoyu kapatsan bile explorerde asılı duruyor ya mozilla ile girmeyi dene ama önce pc yi resetle (kapat aç ) tekarar radyona gir düzelcektir
CUMLETEN SLM DOSTLAR BENİM PİKET MODEMİM WARDİ PORTU ACAMADİM YENİ BİR MODEM ALDİM AirTies die bir modem onun nasil portunu acabilirim pikatelin menüsü ingilizceydi bide karisikti
ozannn_60, forumda verdiginiz 2 modeminde resimli ve videolu port açmasi anlatilmis Sadece ARAMa butonunu kullanmalisin
Bize sordugunu oraya sor cevap verecektir sana
Arama butonundan modeminin markasini yazsaydin sana ilgili basliklari zaten bulurdu..
Modemlerde Port acma basliginda Trinity arkadasimiz Airties modem ve bir üstte Pikatel Modemi anlatmis: http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…tID=42347#42347
arkadasım ben herşeyi yaptım portuda açtığımı düşünüyorum ama static menüsünde mapping hala kırmızı - olarak gözüküyor ben radyoyu çalabiliyorum ben burdan yayın yaptığımı nasıl anlarım bi yardım et lütfen çözemedim