Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""memati_5757""
SELAMMMM KOLAY GELSIN KARDESS BEN IKISER TANE DEGISIK SEKILLERDE ISIM YAZARSAN MEMLUN OLURUM
AMA YAZILARIN BOYUTLARI KUCUK OLSUN KULLANAMIYORUM SANA ZAHMET
H.ORNEK.FM AVUKATI
MEMATI_5757
MEHMET_5757
FARKIMIZ TARZIMIZ ORNEK FM OLMAMIZ
H.ORNEK.FM HOS GELDINIZ
DONEN SEKILDE OLURSA SEVINIRIM SIMDIDEN TSK EDER EMEGINE SAGLIK DERIMMM :h050:![]()

Alıntı sahibi ""dj melek""
SLM EMEGİNİZE SAGLIK HARİKA OLMUŞ HEPSİ BENDE RADYO ADMİNİYİM
RİCA ETSEM<<<(DOSTLUGUN TEK ADRESİ BİİİDENEMFM VE DJ MELEGİM(dj melegim)YAZARSANIZ SEVİNİRİM.COKKKKKKKK TŞK EDERİM ŞİMDİDEN :mucuk:

Alıntı sahibi ""40eray40""
COK TSKLER AMA HAREKETLI OLSA DAHA IIOLCAKTI RICA ETSEM HAREKETLI DE YAPA BILIRMISINIZ??...HERSEY ICIN TSKLER... ISOM,

Alıntı sahibi ""dj melek""
SLM BENDE DJ YAZISI VE RADYOMUN ADINI YAZMANIZI RİCA ETMİŞTİM LÜTFEN 100KB 'TAN KÜÇÜK OLURSA SEVİNİRİM YAZILAR VE KAYAN YAZILAR RENKLERİDE OLURSA MUHTEŞEM OLUR (DOSTLUGUN TEK ADRESİ BİİİDENEMFM VE DJ MELEGİM(dj melegim) BÜYÜK VE KÜÇÜK HARFLERDE OLURSA SEVİNİRİM.COKKKKKKK TŞKLRRRRRRRRR