Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Ektiğiniz her bir tohum tanesi mutlaka büyüyecek ve mutlaka tarafınızdan hasat edilecektir. Ne ektiğinize dikkat ediniz..
"Dünya; kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir." (A. Einstein)
"Bazı insanları her zaman, bütün insanları da bazen kandırabilirsiniz ama bütün insanları her zaman kandıramazsınız." (A. Lincoln)
"Düşen bir çığda, hiçbir kar tanesi kendisini olup bitenden sorumlu tutmaz." (Oscar Wilde)
Hayatinda canini yakan acilar varsa....Onu söndürecek Mucizelerde vardir...
Yine düşüncelerle Boğulmαktαym Yine kαrαrsızlıklαrdαyım Kim iyi Kim Kötü Hâla Bulαmαmαktαyım.! HZ MEVLANA
Sev seni seveni dağlarda çoban olsa, sevme seni sevmeyeni mısırda sultan olsa...Mevlana Celaleddin-i Rumi
Söküklerini dik sözlerinin, dilini kalbine yanaştır; dilinle söylediğini kalbinle de söyle. Dikiş tutmuyorsa şayet, söylenmeyi bırak; sus, kalbinden geçmeyeni diline değdirme ya kalbin derininden konuş yada sus..Mevlana
Bu aşk başka bir aşk olsun. Hicran hâlinden vuslat hâline geçiren aşktan olsun. "Leylâ'm, Leylâ'm" derken, "Mevlâm, Mevlâm" dedirteninden...Leylâ ' yı sevdirenden ziyade, Mevlâ'yı bulduran aşk olsun.
DÜNYA Gözü ile Bakan ''YÜZÜ"; GÖNÜL Gözü ile Bakan ''ÖZÜ'' Görür! Hz.MEVLANA
Ey Gönül! Bana derler: "Sevgili'ye bunca hasret, özlem neden?" diye; "Ulaşamayacağını bile bile neden onu arıyorsun?" derler.. Ben de derim ki: "Öleceğimi bile bile neden yaşıyorsam, o yüzden!" diye. Hz.Mevlana
Dilimle Konuşmak Canımı Çok Acıttı Bari Gönlümden Konuşayım Da, Biraz da Canımı Acıtanların Canları Acısın Hz Mevlana
Sükut eyledim "kahrı var" dediler. Biraz söyledim "zehri var" dediler. Sustum "kahrından susuyor" dediler. Biraz konuştum "zehrini kusuyor" dediler...HZ MEVLANA
Gönlünü hoş tut sen,sabreden erer.sevenlerin duası her yerde geçer.Mutsuzluk dediğin durmaz gider.Dönecek devrandan şüphenmi var.? HZ MEVLANA
İnsanları Tanımak İçin Tüm Gücünüzü Verin Ama Tüm Sevginizi Vermeyin,Onları Tanımaya Başladıkça Verdiğiniz Sevgiye Acıyacaksnız! Hz.Mevlana