( SAYGILARIMI SUNARIM EMEKLERİNİZE SAGLIK ABİ TEKRAR ÖZÜR DİLERİM
(
Quoted from ""dewrim1""
Merabalar Abim Ben İlk Cevabı Istek Isteyerek Yapıcam Sende Kabul Buyurursan!...
Dj Şah I Merdan ve Dj Zehra girleri hazırlarsan cok makbule gecıcek abım ve birde abi ALEVIYIZBIZFM CANLI YAYINDA.yazarmısın kafana gore takıl abım senın gonlune bırakıyorum ınsallah kısa zaman da yaparsın.
SAYGILAR...

Quoted from ""kalbimm""
abeee benim dj yazilarini yazacaksin dimi abicim seni bekliyorum çunkü abim bide deniz kizi olanı mavinin tonlarında renkle yaparsan cokkk sevinirim abi ela oda mavi tonlarda olsun şimdiden tesekkürler abicim
bide abim VuRaL~La duygu seli yazarsam benden mutlusu yok abim tekrardan tesekkürler ediyorum abim simdiden kolay gelsin

Quoted from ""kalbimm""
İSO ABİİ KENDİMİ İNSALLAH AFFETTİRİRİM SİZE İNANINKI COK ÜZGÜNÜM ABİ HAKİKATTEN SONUNA KADAR HAKLISINIZ BENDE PES PESE YAZMISIM HEYCANIMDAN OLSA GEREK YANLIŞ YAZINCA İSTEKLERİ TEKRAR TEKRAR YAZMISIM UMARIM AFFEDERSİNİZ SÖZ ABİ BİDAHA İSTEK TE BULUNMAM TEKRARDAN ÖZÜR DİLERİM![]()
Quoted from ""kral.6767""
SLM KARDES RİCA ETSEM DJ_SON_KRAL
DJ_EROL_67
DJ_EREN_67
CANLI YAYIN
DJ_PRENSES_67
ZONGULDAK FM HOSGELDINIZ
DJ_SON_KRAL İLE BİRLİKTESİNİZ
DJ_EROL_67 İLE BİRLİKETSİNİZ
DJ_EREN_67 İLE BİRLİKTESİNİZ YAPARSANIZ COOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TSKLER ÖBÜR DJ_ SON KRAL YAZISI İÇİNDE COK TSKLER