Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ALLAH c.c razi olsun ablamm diycek söz bulunamazkine böyle degerli paylasimlara emegien saglik...
Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir ki ? Murat Ziya Tekin ..

Örtü Şuuruyla Takılmadığında da ALLAH Katında Bir Değere Sahip Olsaydı; Cennetin Baş Köşesine Rahibeler Otururdu..!
Necip Fazıl Kısakürek
Ya Allah'a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya Herkese Baş Eğer Hiçbir Şeye Değmezsin ! N.F.Kısakürek

Göz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten, Affet senden habersiz aldığım her nefesten…N.F.Kısakürek

Üstad'a Sormuşlar Bazıları Allah, Bazlıarı Tanrı Diyor Siz Ne Diyorsunuz ? Üstad Cevap Verir; Allah Tanrının Belasını Versin !
Necip Fazıl Kısakürek

Ne İbrettir Kızarmak Bilmeyen Çehren, Bırak Kardeşim Tahsili ; Git Önce Edep, Haya Öğren ..! (M.Akif Ersoy)
Adama soruyorum neden namaz kılmıyorsun? Diyor ki şimdilik düşünmüyorum hocaefendi. Mübarek sanki evlenme teklif ettik
(C.Ahmet Hoca)

Eşek Alim Olmaz Su Taşımakla Tekkeye, İnsan Adam Olmaz Gitmek İle Mekkeye [Ziya Paşa]

"Aslında insanlar, sadece dua ederken dürüsttür"

Yâ Rabbi yolunu bilene, yolumu düşür...AMİN
"Küfür şeytana mahsustur, tövbe insana.. Aşk kadına yakışır, sevmek adama."
Allah sizin kalıbınıza ve suretinize değil, Kalbinizin temizliğine bakar ...
Hayat dediğin Allah (c.c.) için değilse, Ne çıkar hayat önünde eğilse... (Necip Fazıl Kısakürek)

Sanat için soyunana alkış tutan eller, Neden ALLAH için giyinene zulmeder ? N.F.Kısakürek

İnsanları iyi tanıyın ! Her insanı kötü bilip kötülemeyin, her insanı da iyi bilip övmeyin.Mevlana
Korkutuyorsa"KIYAMET", Durma Sende"KIYAM"Et !!!
Duydum Ki Gıybetimi Yapmışsın ,Yüzüme SöyLemekten Kacmışsın..! Benim Gibi Bir Acizden Korkmuş,
ALLAH'tan Korkmamışsın.Hz.Mevlana
Mezardakilerin Pişman Olduklari Şeyler Için, Dünyadakiler Birbirlerini Yiyorlar!