Sie sind nicht angemeldet.

burcuu

Anfänger

Registrierungsdatum: 29. Januar 2011

• Nachricht senden

261

Mittwoch, 2. Mai 2012, 14:37

flatcast radyo mail gizlemek.

slmm sizden bir yardım rc edicem mail adresini gizlemek istiyorum bide radyoya gelenlerin ıp adresini görmek istiyorum nasıl yapabilirim simdiden cok tskür ederim

))ONUR((

Meister

• »))ONUR((« ist männlich

Registrierungsdatum: 14. Juli 2009

• Nachricht senden

262

Mittwoch, 2. Mai 2012, 17:10

Önce flatcastta nikinizle giris yapiniz sonra nikin hemen altndaki Modify user record tiklayin
devaminda alttaki yere geleceksiniz(resimde gösterildigi gibi)
Show my Email address to other Flatcast users isaretli oldugunu göreceksiniz, isareti kaldirip devaminda kayit ettiginizde flatcastta e mail adresiniz gizlenmis olacaktir.

ip numaralarini gormek icin asagidadi linke göz atabilirsin.
Blogcu siteme sehir gösteren kod

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »))ONUR((« (2. Mai 2012, 17:22)

Dj_MuZo

Schüler

• »Dj_MuZo« ist männlich

Registrierungsdatum: 27. März 2011

• Nachricht senden

263

Freitag, 11. Mai 2012, 10:15

yanlis adre

selam arkadaslar bi arkadasimizin radyosu blogcu benden rica etti bunu baska siteye tasimaya benden tr..gg yaptim yanliz bi sorun var ...flascat ana girisine kabul etmiyo nick ve sifreyi msn sine baktim orada bile bir bilgi iyok flatdan gelen bi mesaj yok .....blogcuya giriyom ayni sifrelerle ama flatta giremiyom ..bi akil verebilirmisiniz .nerde yanlis var....buyurun adre bu..http://vatan-75fm.tr.gg bunun sifrelerini nasil geri alabilirim falt ana sifreleri

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Januar 2007

• Nachricht senden

264

Freitag, 11. Mai 2012, 10:23

.blogcuya giriyom ayni sifrelerle ama flatta giremiyom

Flatcast'ta ayni sifreleri kullandigina eminmisiniz?

Eger sifreyi bilemiyorsaniz, hangi email adresiyle kayit olduysa, o email adresine yeni bir sifre getirtebilirsiniz.
Burasini tiklayin : Sifremi unuttum
Email veya nick'ini yazip sagdaki ok isaretini tiklayin, email adresine sifreniz gönderilir, tabii nickini kaydederken dogru email adresini yazdiysa arkadasiniz.

Verdiginiz adresteki sid bulunamiyor diyor ayrica. Yani o sid ile olan üyelik, Flatcast'ta silinmis olabilir.
Yeni bir radyo kurup, tr.gg olan siteye yerlestirmenizi tavsiye ediyorum.

265

Mittwoch, 29. August 2012, 20:19

EskideN Ne Cok CaLaRdım Şu FlaTda RadYo Şımdı Programı KaYbetdım ELıme Gecdigi Gün YanLızLaRı DaGıTcam :D

Oqus Pokus

Moderator

• »Oqus Pokus« ist männlich

Registrierungsdatum: 16. Juli 2007

• Nachricht senden

266

Mittwoch, 29. August 2012, 20:32

EskideN Ne Cok CaLaRdım Şu FlaTda RadYo Şımdı Programı KaYbetdım ELıme Gecdigi Gün YanLızLaRı DaGıTcam :D

Kardeş birilerinin şifresini tahmin ederek senin tabirinle çalıyorsan, bu dediğin gibi düpedüz hırsızlıktır. Toplumumuzda ve dinimizde ise karşılığının ne olduğunu sende dahil herkes biliyor. Marifetmiş gibi burada hırsızlıkla övünmek yakışıksız kalmadı mı? Pes artık :iihh:

267

Mittwoch, 29. August 2012, 20:44

Oguz Sen BiLemesin NeLeR DöndüGüNü Onun için Edit... Abim .. Program VaRsa Yaz Yoksa Hic Ugraşma DeRim...

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Melye« (29. August 2012, 20:53)

Oqus Pokus

Moderator

• »Oqus Pokus« ist männlich

Registrierungsdatum: 16. Juli 2007

• Nachricht senden

268

Mittwoch, 29. August 2012, 20:45

Sen giderken ben o yollardan geliyordum koçum, rahat ol her yolu biliriz biz. Adabımızdandır her halta bulaşmamamız.
Bence ben biraz Edit... değilde, sen biraz Edit...!

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Melye« (29. August 2012, 20:54)

Melye

Leitung

• »Melye« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Februar 2010

• Nachricht senden

269

Mittwoch, 29. August 2012, 20:49

DadasKadir,

İstekleriniz biraz kurallar çerçevesinde olursa seviniriz...ayrıca AGK yı da arada okuyun bence...yararı olacaktır.
AllaTurkaa Genel Kurallar AGK ( Lütfen Okuyun )

konuşma uslubumuza da dikkat edersek seviniriz..sonra aman benim msj ım neden silindi demeyin...
zati demek isterseniz onun içinde AGK ya bakmakta yarar vardır...

baydan

Anfänger

Registrierungsdatum: 30. August 2007

• Nachricht senden

270

Samstag, 13. Oktober 2012, 14:20

selam

selam sitemde bir sorun var bazilari gelip küfür sölüyor.. o nicki banladinmi bir daha geliyor onu nasil banlayipta bir daha o ip adresinden girmemesini saglarim yardimci olursaniz sevinirim...

Melye

Leitung

• »Melye« ist weiblich

• Nachricht senden

271

Samstag, 13. Oktober 2012, 14:52

Aslm,
Gelen nick rahatsız ediyorsa banlayın ve guestleri kapalı tutun...
F5.3 de All Guest Blocked diye bir madde var..onu işaretli tutarsanız içerdeki arkadaşlar gelen nick leri çizikken göremezler...
malesef Flatcast de ip banlama diye bir yöntem yok çünkü..

burdan bakabilirsiniz f5.3 deki özelliklere -->> Flatcast F5.3 (RC 1)

• »*beyazgül*-« ist weiblich

Registrierungsdatum: 23. Juli 2010

• Nachricht senden

272

Donnerstag, 1. November 2012, 11:46

selamu aleykum gönlü güzel kardeşlerim uzun zamandır sanaldan uzaklaşmıştım islami radyom var baya girmediğimden dolayı şifremi unutum sid ve ana radyo bilgişi elimde ordan açıyom radyomu ama bir dj yayın almak isterse veremiyom şifrem yok bu konuda yardımlarınızı arz ediyorum .selam duayla kalın buraya yazmak zorunda kaldım özür:(((

273

Donnerstag, 1. November 2012, 15:07

selamu aleykum gönlü güzel kardeşlerim uzun zamandır sanaldan uzaklaşmıştım islami radyom var baya girmediğimden dolayı şifremi unutum sid ve ana radyo bilgişi elimde ordan açıyom radyomu ama bir dj yayın almak isterse veremiyom şifrem yok bu konuda yardımlarınızı arz ediyorum .selam duayla kalın buraya yazmak zorunda kaldım özür:(((

Selam Sevgili Beyazgül...
Radyo ana bilgileri elinizde olduktan sonra sorun yoktur...
altaki vermis oldugum linkleri takip edin umarim yardimci olur...

Flatcast AdminPan Radyonun boyutlarini ve Sifresini degistir

Flatcast AdminPan Radyonun boyutlarini ve Sifresini degistir

ByCesur

Fortgeschrittener

• »ByCesur« ist männlich

Registrierungsdatum: 29. September 2011

• Nachricht senden

274

Montag, 17. Dezember 2012, 17:25

CSR

Çok İşime Yaradi Emeginize Saglik... Radyom'u Bütültmek Istiyordum Ve Yaptim Tskler Tekrardan :1alkis:

Alperennn

Anfänger

• »Alperennn« ist männlich

Registrierungsdatum: 3. Januar 2013

• Nachricht senden

275

Montag, 21. Januar 2013, 17:25

Üstadım ben sıkıntımı atamadım, dj kendi kullanıcı ismiyle flatcast'a giriyor yayın için vermiş olduğum dj şifresini giriyor ancak yayın yapan benim ismim çıkıyor ne yapmam lazım..

Melye

Leitung

• »Melye« ist weiblich

• Nachricht senden

276

Montag, 21. Januar 2013, 19:12

Alperennn,
radyoyu hangi isimle kurduysanız yayını kim alırsa alsın o isim yazar...
alperennn diye üyelik alıp radyo kurdunuz diyelim...
yayını bende alsam sizde alsanız yayın yaptığınız sayfada alperennn yazar en üstte ve o esnada yayın yapan dj o isimle yayın yapar...

Alperennn

Anfänger

• »Alperennn« ist männlich

Registrierungsdatum: 3. Januar 2013

• Nachricht senden

277

Montag, 21. Januar 2013, 22:35

Alperennn,
radyoyu hangi isimle kurduysanız yayını kim alırsa alsın o isim yazar...
alperennn diye üyelik alıp radyo kurdunuz diyelim...
yayını bende alsam sizde alsanız yayın yaptığınız sayfada alperennn yazar en üstte ve o esnada yayın yapan dj o isimle yayın yapar...

Melye hanım matığı çözdüm kusura bakmayın yaşlılığımıza verin konuyu tam manası ile incelesek cevabı içerisindeydi ama işte yaşlılık, çözdüm diye yazmaya geldim cevap vermişsiniz ilginize teşekkürler iyi ki varsınız..

• »RADYOSARAY.COM« ist männlich

Registrierungsdatum: 12. September 2012

• Nachricht senden

278

Dienstag, 23. April 2013, 17:25

Radyomu Ismini Eklemek Istiyorum

Flatcastta yayin yapiyorum ve 1yil olacak yayin yaptiğim daha alan radyom ismi eklenmedi

bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Melye« (23. April 2013, 17:32) aus folgendem Grund: ...

Melye

Leitung

• »Melye« ist weiblich

• Nachricht senden

279

Dienstag, 23. April 2013, 17:33

radyosaray,
biz her yazdığınızda yardımcı olmaya çalışıyoruz ama siz yazdıklarımızı görmüyormusunuz?
lütfen yazdığınız msj lara verilen cevapları profilinizden takip edin...
Radyo Rulet AllaTurkaa Hizmetinizde

bu başlık radyo ismini ekleme başlığı değil...daha öncede yazdıklarınız olması gereken yere alındı ama tekrar aynı yere yazıyorsunuz ısrarla...
lütfen üstte verdiğim link i ve cevapları takip ediniz ;)

adestim05

Anfänger

• »adestim05« ist männlich

Registrierungsdatum: 6. Dezember 2013

• Nachricht senden

280

Montag, 10. Februar 2014, 16:48

Yardım Lütfen

Selam Arkadaslar, benim sorunum küçük ama acemi olduğum için yardıma ihtiyacım var. Radyomun ana resmini değiştirmek istiyorum. Tema değiştirmeden bahsetmiyorum. Radyonun kendi resmini değiştirme konusunda yardımcı olur musunuz?