Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Vucudun %70′i suymuş , hadi oradan Yalan ! icimizin yanmasını biri açıklasın o zaman ?
Düşünüyorum Öyleyse Varım, Üşeniyorum Öyleyse Yarın
Erkeklerin kαlbine giden yol midesinden geçseydi, odαlαrındα Adriαnα Limα yerine Emine Beder'in posterleri αsılı olurdu.
Koptummm
bende çok güldüm ondan ekliim didim
iyi yaptın dur bende bir gülen avatar yapayım sonrada fıkralar ekleyeyim gülüp geçelim,eğlenelim
Beni Türk yarattın yaradanımda neden kaderime hep çin malı gibi adamları ekleyip aşk öykülerimi kalitesiz yaptın
Amerika, insanların idman olsun diye her gün on mil yürüdükten sonra, asansörle birinci kata çıktıkları tek dünya ülkesidir.Orben's Current Comedy Dergisi
(Bizdede var parası çok olduğundan akılları az olan; ev işlerine kadın tutup kendileri spor salonlarına gidenler

)
Ata özenip şahlanan eşek, sırtının üzerine düşer...
Balonların havası, iğnelerle karşılaşıncaya kadardır.
Ciddi bir ilişki arıyorum. Gülmeyeceğiz bile o kadar ciddi.
Erkeği eve çağırıp, sonra da "yapma lütfeeeen" diyen kızı orada öldürmek nefsi müdafaadır.
Okey oynarken "Elin nasıl orti" sorusuna "Manikürlü!" diyen kıza burdan alkış yolluyoruz.
- Akraba evliliği misin? Dedim.-O ne demek? dedi.-Yani anne baba akraba mıydı? Dedim.-Evet karı kocalar dedi....Daha da görüşmüyoruz
Küçük kardeşime mαsαl okuyodum bαktım uyuyα kαlmış. Döverek uyαndırdım ! Burdα bişey okuyoruz demi ♥
Geçelim 14 Şubatı falan Marta Gelelim Martaaa Lütfeeennnn
Ve Tanrı Dünya'yı yarattı. Geri kalan Her şey Made in China.
Bu yaşıma geldim,gökgürültüsü duyan annenin evdeki tüm teknolojik aletleri kapattırmaya çalışmasındaki özveri gibi özveri görmedim.
Aşk Taksitleri Sever", Tür :"Romantik-Gerilim", Konu :"Sevgilisine aldığı hediyenin daha taksiti bitmeden ayrılan adamın dramı.
Her Başarılı Erkeğin Arkasında Sırtı Vardır.