Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yerden yere vurmak,
Yârdan yâre tutulmak değildi...
Yer yerinden oynasa,
Yâri yürekteki yerinden oynatmamaktı,aşk.
Öfkeden sıkılmış yumruk değil bu
...Kapanmış avuçlarıma sığınmış parmaklarımın çektiği sabır.
Yoksa ‘‘Yâr kokusu başka türlü başkalarından nasıl saklanır?’’
Saygım adabımı aştı bu gece.
Sınırlar kadar hiçbir kısıtlamadan sıkılmadım ve kendi sınırlarım içinde sınırsızlığımı kurdum. Hiç değilse bana özgü bir sınırsızlık, kendi suskum, kendi çığlığımın sınırsızlığı
'' Geleceği merak etme nasıl olsa gelecek... Ama gidecek olanı iyi düşün; Çünkü aklından hiç silinmeyecek!''
Bir insanı sevmek, onun zihninde bir türlü huzura erememiş tüm hikayeleri raflarından çıkartıp, tek tek temize çekmek demektir
Gülümse yüreğim...
Komik şeyler arama gülmek için..
Yaşadıkça, acılar içinde gülümsemeyi de öğreneceksin....
...Bin sevincin öğretemediğini bir acı öğretecek sana..
Acılarla olgunlaşacaksın..
Öğreneceksin yüreğim....
Dört kişilik ailede üç dilim pasta kaldığında,''pasta sevmem '' diyen tek kişi ANNE'dir...
Aslında iyi insan ya da kötü insan yok. Bir insan var, bir de olmayan...
"Söz ateştir, her ağız taşıyamaz"
Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz.
* Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın !..Farkınızda olduğum için varoldunuz..Vazgeçtiğim için artık yoksunuz...!
Ne an yaklaştımsa ittiniz,
Ve ne zaman geldimse gittiniz.
Siz; hep büyük ve önce idiniz,
Gerçekten öyle oldu; önce siz bittiniz.
* Sevgi basittir, karmaşık olan bizleriz !..Sevgi güven verir, insanlar aldatır..! Sevgiye her zaman güvenilir ; İnsanlara asla...*
"Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin".
"Bazı insanlar matruşka bebekleri gibidirler; tanıdıkça küçüldüklerini fark edersiniz…"
"Bir kelime yanına bir kelime gelince,
Bir ses yanına bir ses gelince,
Bir insanın yanına bir insan gelince...
Büyürler, büyürler, ölümden önce."
"Güzel bir gülü,güzel bir geceyi,güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir.''
Şems-i Tebrizi ...
Kime sorsam "ben senin mutluluğunu istiyorum" dedi, Ne kastınız vardı mutluluğuma anlamadım gitti...
Özdemir Asaf
Güle Sormuşlar:
- Neden Dikenlisin ?
- Beni Yalandan Değil Gerçekten Seven Tutabilsin Diye !..
- Hayat bazen insanları, birbirleri için ne kadar çok şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır....

Şşşşşşşşşşşttttt herkes sussun; Sadece huzur konuşsun.O bugüne kadar hiç sözetmedi kendinden ..!