Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
rıca etsem banada dj gebzeli degısık olursa sevınırım
Slm üstadd, bana Dj Melike, Dj Kugu, Dj Asi ve Mavi yazabilir misiniz? Saygılar sunuyorum...
SLM İYİ GECELER EMEGİNİZE SAGLIK HEPSİDE BİR BİRİN DEN GÜZEL OLOMUS
DJ İMREN DJ ASKIN DJ EFSANE İSTESEM OLURMU SAYGI VE SEVGİLERİMLER İYİ GECELER
selam günaydin iyi calismalar sizden bi kac dj ismi rica edicem mümkünse dj Seda DJ GÜL DJ BERKE DJ KARTANESI degisik renklerde olursa bir kac tane memnun olurum simdiden tskler calismalarinizda basarilar dilerim :thanks:
BANADA DJ PISKOPAT YAZARMISIN :lol:
selam bende dj adının yazılmasını ıstıyorumm söyle ateslerın ıcınde Kızgın_Ate$ yazısı isitiyorum simdiden tskler alevler içinde yanı böylee

D
slm birader bende bi "ermeral fm dj emin" istiyorum sekline siz karar verin hareketli olsun yeter.......daha oncede yazdim ama hala......... neyse simdiden tsklr.
cok guzel olmus yazılar tsk ederım elelrıne saglık ıso abi
EYVALLAH KARDESIM
Slm üstadd, bana Dj Melike, Dj Kugu, Dj Asi ve Mavi yazabilir misiniz? Saygılar sunuyorum...
NUR TEMAYA GÖRE YAPEM BUNLAR NE KADAR DA OLSA UYGUN OLMAZ MSN DEN GÖRUSURUZZ
banada bi isim yazarmisiniz size zahmet DJ AHMET EKER SİZLERLE
SLM İYİ GECELER EMEGİNİZE SAGLIK HEPSİDE BİR BİRİN DEN GÜZEL OLOMUS
:thx:
BANADA DJ PISKOPAT YAZARMISIN :lol:
selam bende dj adının yazılmasını ıstıyorumm söyle ateslerın ıcınde Kızgın_Ate$ yazısı isitiyorum simdiden tskler alevler içinde yanı böylee

D
KUSURA BAKMNAYIN YARDIMCI OLAMADIM O YAZI TIPINDEN YOK BENDE