Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ya tek benim olursun, ya da silinir gidersin bu yürekten. Orta yolu yok bunun ! Ha var, ha yok değil; Ya var olursun yada yok".
"Temiz kalpli insanlar hiçbir zaman rahat bir hayat yaşayamazlar, Çünkü kendilerini başkalarının mutluluğu için feda ederler".
"Hayattan aldığım en büyük ders: Sevgisiyle karşında sapasağlam durmayan birine, asla yaslanmayacaksın".
"Erkek adam ağlamaz denir ya, sakın inanma ! Unutma ki, erkek adam ağlamayan değil, bir kadını ağlatmayandır aslında"..
"Hayatta herşeyini bir kişiye bağlama. Çünkü onu kaybedersen, herşeyini kaybedersin".
"Neden yalnızlıktan şikayetçidir ki insan. Ne yani, Mutlu olması için bir sevgiliye mi muhtaçtır her zaman" ?
"Üzülme ! Bir şey olmuyorsα yα dαhα iyisi olαcαğı için yα dα gerçekten de olmαmαsı gerektiği için olmuyordur".
Neymiş, birini seviyorsak serbest bırakacakmışız, dönerse bizimmiş dönmezse hiç bizim olmayacakmış. Güvercin besliyoruz sanki.
Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin.. yazar silersin.. O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun".
"Sen bildiğim gbi kalmadın ama, ben unuttuğun gibiyim hala".
Kabul ediyorum ! En büyük hatam, yüzüme gülen herkesi, kendim gibi sanmamdı..
İnsanların yaptıklarıyla değil, giydikleriyle marka oldukları bir çağda; Aşkların sahteliğinden yakınmak yanlış olur...
"Bir güzellik yap kendine. Sadece sahip olduklarını düşün, mutlu ol onlarla. Sahip olmadıkların üzülsün seninle olamadıklarına".
"En kolayıdır kaybetmek, Mesele kazanmak için uğraşmakta. Savaşmadan esir olacağına, Savaşarak ölmeli insan aslında"..
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. “O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü...
Altından kupa da olsa kuru çeşmeden dolmaz..
Kişi ne kadar mert olursa olsun, düşerse dostu olmaz...
"Güzel bir gülü,güzel bir geceyi,güzel bir dostu herkes ister. ..
Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir.''
Şems-i Tebrizi
Benim en sevdiğim söz: ” Sen’den duyduğum, ben’dir. ”
[Özdemir Asaf]
""""Dört cesit insan vardir""&
Bilmeyen ve bilmedigini bilmeyen: O bir aptaldir-uzak dur.
Bilmeyen ve bilmedigini bilen: O basit bir insandir.-Öğret!.
Bilen ve bildigini bilmeyen: O uykudadir.-uyandir.
Bilen ve bildigini bilen: o akil insandir. takip et
İnsanogluna konusmayi ögrenebilmesi icin iki yil...
Dilini tutmasını ögrenebilmesi icin altmis yil gereklidir.