Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ABİ HERZAMANKISI GIBI HARIKA OLMUS TEBRIK EDIYORM SENI HAKKINI HELAL ET ABICIM SENI COK YORUYORZ BU ARALAR SAYGILARIMLA « ~.~PasA~.~
:thx:
slm kolay gelsin sizden DJ YAKIŞIKLI DÖNENLERDEN BİRDE DİK ŞEKİLDE YAZARSANİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞK EDERİM

@ ISOM,
VIP ünvanini ve bu basligin önemli duyurulmasini fazlasiyla hakettin,
tüm istek yapipta tesekkür etmyeyenlerin adina ben tesekkür ederim!
ellerine sağlık abii harikasınnnn
çok güzel olmuş
benim içinde
CEDRIC
ve
DJ CEDRIC Olarak yapabilirmsn
:thx:
Dj İsMi
selamun aleykum abiiii iyi gecelerrr DJ KAPTAN 34 SİZLERLE,DJ KAPTAN SİZLERLE,DJ KENAN SİZLERLE,DJ TEHLİKE SİZLERLE yazarmısın tsk ederımm ellerine saglıkkk
arkadasim birde GoNuL~YoRGuNu die yaparsan çok sevinirimmm
slmmm benim içinde GoNuL~YoRGuNu deisik renkte deisik sekillerde yazarsaniz çok menmun olurum simdiden tsklrrr emeyinize yüreyinize saglık
@ ISOM,
VIP ünvanini ve bu basligin önemli duyurulmasini fazlasiyla hakettin,
tüm istek yapipta tesekkür etmyeyenlerin adina ben tesekkür ederim!
çok tesekür ederim [b]admin kardesim bana boyle bir ünvani minasıp görmeniz gercekden beni çok mutlu etti
tüm radyo sahiplerine ve dj kardeslerimizi büyük yardımı olan böyle bir forum acdıgınız için bende sonuz sükranlarımı sunarım basarılarınızın devamını dilerim.. SAYGILARR[/b]
ellerine sağlık abii harikasınnnn
EYVALLAH NUR GULE GULE KULLAN
banada dj ali yazarmısınız bir kaç çeşit
yha banada dj ali yapabilirmisiniz acil
banada dj ali yazarmısınız
Bana da Çam Sakızı yazar mısınız? Teşekkürler. Yeşil beyaz olursa sevinirim.