Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Gördüğümde çok sevinmiştim bende benim için geldin diye ne kadar sevinmiştim ama malesefff bana yazmamışsın çokk ama çokkk üzüldümmm...
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"
Deme öyle öyle demee sen bilemezsin aşkın sevginin ne demek olduğunu hem o olmasaydı ben olamazdım biliyorsun değilmi ??

Düğün bittiyse istek yapacaktım
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Başlarım lem

zaten 8-9 gun yoktum şimdide istek için nerelere başvuruyoruz

Erkan yavuzer- kardan çiçekler

Arsız güçlü olunca,haklı suçlu olurmuş...
herşey bitmiştir artık yolumuz ayrılıyor şarkısını dinletirdim
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
sevılıp sayılıyorsan bu en buyuk kazanctır. Bencillik ve tekillik tüm kaleleri yıkar

Güya yarın gidecek oturupta 2 dk sohbet etmiyor neymiş efendim çok gezdirmişimde çokkkk yorulmuşmuş ahhh ahhhh birilerine çok üzülüyorum inşallah bursadan nete girerde bu yazdıklarımı okur
millet İstanbul ,İstanbul diye can atar bunada bir türlü sevdiremedim herşeyinden şikayetçi , ne yapsam yaranamadım bir türlü

iki yüzü geçmiş insanımız.. herkese farklı yüz.. çeşit çeşit dolap döndürmeler.. dedikodunun bini bir para.. az aynaya bakın aynaya..
ilk önce kendi pisliklerinizi görün..
Hoşgeldiniz efendim

Banaysa bu jest çok teşekkürler efendim
Kurallara uymayi kabul et.. Hadi çök...
Allah Allah bir hafta tatile gittim döndüm şifreyimi unuttumki radyoyu açamıyorum

Kapalı diye açayım dedim temzilik yorgunluğunun üstüne takılayım dedim ama yanlış şifre diyor

Değişse haber verilirdi

Dur bir daha deneyeyim...
Allah Allah bir hafta tatile gittim döndüm şifreyimi unuttumki radyoyu açamıyorum

Kapalı diye açayım dedim temzilik yorgunluğunun üstüne takılayım dedim ama yanlış şifre diyor

Değişse haber verilirdi

Dur bir daha deneyeyim...
Ustam sifre degismis
Ustam sifre degismis
Ve bana bildirilmemiş!

Peki öyle olsun...
Ve bana bildirilmemiş!

Peki öyle olsun...
banada verilmemis ancak fırsat falan olmamıstır
nasılsa verilecektır ''peki öyle olmasın''