Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Her elimi uzattığımda boşluktu tuttuğum.. Her dokunmak isteyişimde hiçbir şeydi ...bulduğum.. Her yemin edişimde bozmak oldu sonum.. Savruldum.. Ettiğim dualar kadar yoktun.. Her sana bakışımda gözlerin öyle derin uçurumlara attı ki beni.. Düşüp ölmekten değil her düştüğümde ölememekten yoruldum...!
"Herkes fazlasıyla sevmiş, Ben eksikleriyle de sevdim oysa".
Ben birini sevmedim, o da beni sevmedi. Bir gün randevulaştık; Ben gitmedim, o da gelmedi.
"Sakın görünüşe aldanma; Görünüşte herkes insandır".
Ne insanlar gördüm , üstünde elbise yokk.. Ne elbiseler gördüm içinde insan yokkkk...
Sevgin değil sensizliğindir kahreden, yalnız sesim değil yüreğimdir titreyen, gözlerim mi sanırsın seni tek bekleyen yüreğimi bırak ruhumdur seni özleyen.
Uzakta olman hiç bir şeyi değiştirmez güneşte benden uzakta, ayda ama hiç bir günüm güneşsiz hiç bir gecem aysız geçmiyor. Tıpkı yüreğimin (sensiz) olmadığı gibi…
Gelecekse beklenen beklemek güzeldir… Özleyecekse özlenen özlemek güzeldir… Sevecekse sevilen: İŞTE O HERŞEYE BEDELDİR…
Balıkların sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yüreklerinde hissederler bende şimdi sana dokunamıyorum çünkü sen hep yüreğimdesin.
Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız çiziyorum, artık benimde bir gökyüzüm var…
Uçurumun kenarında olsan dahi sırf dünyaya gıcılık olsun diye gülümse
Umuttur, kardelene boy verdirip güneşi görebilmek. umuttur bulutların arasından güneşin üzerine doğmasını beklemek ve güneş yüzünü görmek. Umuttur, güzelliğinden istifade edebilmek.
Umut bazen sevdiğinin mutluğu için sevdiğinden vazgeçmektir ve onun seni farketme olasılığına ihtimal vermektir.
Elinden geleni yaptıktan sonra, Sıra ayağından geleni yapmakta; ‘Gitmek gibi mesela’. Birde Unutma ki, Ağzında bal olan arının, kuyruğundada iğnesi var.
Akıl, dünyayı yerinden oynatmaya yarayan bir kaldıraçtır. H. Balzac
Akıllı olmayan insan mutlu da olamaz. A. Schopenhauer
İçimizdeki akıl, kiminle savaşması gerektiğini bir bilse, büyük bir kuvvet olurdu. Goethe
İnsanlara en adaletli dağıtılan nimet akıldır. Çünkü hiç kimse aklından şikayetçi değildir. Montaigne
Aklın en büyük günahı, yeteri kadar dikkat göstermemesidir. J. Ciardi
Aklın üç işareti vardır; İyi düşünmek, iyi söylemek, iyi yapmak. Demokritos
Akılsızlar hırsızların en zararlısıdır; zamanınızı ve neşenizi çalarlar. Goethe
Akıl, iki kulplu bir çömlektir; ister sağından tut ister solundan. Montaigne
Aç insan kolay kandirilir. KATHERINE MANSFIELD
Kaybolmak kolaydır, varolmayı bil; diz çöküvermek kolaydır, rüzgara göğüs germeyi bil ve aslında ölmek kolaydır sen "yaşamayı" bil...
Zaman herşeyin ilacı diyolar....BEN SENİ ZAMANSIZ SEVDİM ONU BİLMİYORLAR
S¡z¡n oralarda bir y¡ld¡z kayd¡q¡nda d¡lek tutars¡n¡z b¡z¡m buralarda ¡se her y¡ld¡z kayd¡q¡nda b¡r¡s¡ ölür yan¡ s¡z¡n d¡leq¡n¡z¡n kabul olmasi ¡c¡n b¡zden b¡r¡n¡n ölmes¡ qerek¡r sen dileq¡n¡ tut ben sen¡n ¡c¡n ölmeye haz¡r¡m