Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ossi kardesim teşekkür ederimm bi zahmetim daha olacak yeni dj geldi mümkünse Dj Ebruli teşekkür ederim şimdiden haaa unutmadan senin ordan yasak yemisim . mıstık denen arkadasada saygılarımı ilet bi zahmet
çalışmalarınız çok güzel.bende istekte bulunabilirmiyim.bir mumlu birde çiçekli RANA diye yazabilirmisiniz acaba.ŞİMDİDEN ÇOK TSKLER.
hocam ya kusuruma bakmayın flatcast işinde yeniyim yolladıgın giflere 100 kb büyük die almıo arklar bi yardım edermisiniz

simdiden tsk ederim
Dj_XxSeVdAm_AsKeRxX
Dj_Z_Hasretimsin_C
Dj_C.A.N.T.A.N.E.S.I
Dj_*GöZnUrUmSuN*
Dj_~EsRaReNGiZ_54*
Dj_*VaZGeCiLMeZiMsiN_C*
Dj_*ScHaTziM_54*
bunlari yapa bilirmisiniz tskler
ellerine kollarina sağlık vabe kardesim tşkler
DJ AYNUR ISTANBULDAN CANLI YAYIN DJ SEFIR CANLI YAYIN URFA YAZABILIRMISINIZ TSK SIMDIDEN EMEGINIZE SAGLIK HEPSI COK GÜZEL
DJ AYNUR ISTANBULDAN CANLI YAYIN DJ SEFIR CANLI YAYIN URFA YAZABILIRMISINIZ TSK SIMDIDEN EMEGINIZE SAGLIK HEPSI COK GÜZEL
vaybe 43 slm kardesim rica etsem
damlafm
yeliz
iso
pehlivan
damlakolik
sallanan yazıdan yada bir kac degişik yapabilirmiyiz simdiden sonsuz tesekürler
vaybee43, RİCA ETSEM DJ_KORAY ISTEYEBILIRMIYIM SIDIDEN MEGINE SAGLIK
güzel yayınlarda kullanın
vaybee

emegine saglık cnm tşk ederimmm
kardes bna da dj yanar yaparsann çok çok sevinrim
[code]emegine saglik hepside süper olmus bende dj fatos rica edebilirmiyim simdiden tskler
www.edit.net/ bu sekizinci kez dir yaziyorum lütfen bide dj ~fatos yazin simdiden tsk ediyorum
tsk canim çok güzel olmus emegine saglik