Zitat von »"ozan0046"«
slm abi kolay gelsi benim yazılar vardı ama yazmadınız galiba bi zahmet yazsanız tşklr
Zitat von »"xxphantomxx"«
Zitat von »"karakule_1979"«
slm iso kardes kolay gelsin bana bi konu hakkinda yardimci olurmusun rica etsem sizden xara3d6 program hakkinda arka fon 3d demoyazisini silemedim biliyosanız yardimci olurmusunuz bana
Zitat von »"kralimfm"«
isom abi dj isimlerini aldim birde mumkunse birinci sayfada dj nazara yaptıgın şiirli giften ~•*•{MEÇHUL}•*•~ olarak istiyorum emegine saglik
Zitat von »"ROSE*"«
slm DJ EREN YAZARSANIZ değişik şekillerde sevinirim tşkler
Zitat von »"xxphantomxx"«
bu xara3d6 daki arka planı nasıl kaldıracam abi yardımcı olumusun...
Zitat von »"hatun1"«
DJ CEVO
DJ ÖZER
DJ FILIZ
DJ ESRA
DJ BASKAN
DJ BOARDSAT
DJ SILA
mavi kirmizi yesil ve sari rica edebilirmiyim
simdiden tskler ISOM,
Zitat von »"*!..ERHAN..!*"«
slm isom bende radyo siteme ALYAZMALIM FM istiyorum- damla fm e yazdığın şeklinde yazarsan sevinirim- ayrıca DJ.SUSKUN ve DJ. ASİ MELEK te siyah zemin üzerine harf yağmuru şeklinde yazarsan sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim eline sağlik.
Zitat von »"alperen4242"«
slm abı benım ıcın dj alperen meramfm yazarmısın tsklr
Zitat von »"schlange34"«
arka PLan derken Seffaf yazar yada Transparani seçeceksiniz ozaman KaLkar.sadece YaziLanLar kaLır
Zitat von »"schlange34"«
KARDESİM BURASİ BENİM BÖLÜMÜM UYELRIN ISDEKLERINI TAKIP ETMEKDE ZORLANIYORUM EGER SIZDE YAZMAK YARDIMCI OLMAK ISDIYORSANIZ KENDINIZI YENI BIR BÖLÜM ACIN LİNK Kİ TIKLAR KURALLARI OKURSANIZ SEVINIRIM SAYGILAR
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=2997
Zitat von »"baba__"«
selamun aleykum abi iyi günler DJ GÖZYAŞIM EMRİNDE, DJ ERHAN yazarmısın abimm farklı farklı olursa sevinirimmm cok cok cok tsk ederımm ellerıne saglık abiiiiiiiiii
Zitat von »"alperen4242"«
slm abıcım bır rıcam var dj canısı ve dj yalnız kurt mumkunse sımdıden tsklr elınıze saglık
Zitat von »"merve_nur"«
iso abi bana da Dj Peceli Dj Merve~Nur ve Dj @si yazabilirmisin renkler kirmizi ve altin sarisi olursa daha iyi olur simdiden tskler