Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
KANKA BEN DJ YAZILRI GORUYORUM YAZILAR BUYULUYO KUCULUYO GUZEL BISEY YAA BANADA OYLE BISEY YAZSANA DJ HARUN ÖZSOY DİYE SİMDİDEN TSKLER
slm iso abi bide dj Derya sizlerle deryayla eglenceye hoşgeldiniz yazarsan çok sevinirim sari ve turuncu renkte
bu yazilarin hayal olanindan yaparsaniz cok sevinirim cok tsk ederim
emeginize ellerinize saglik
nasıl hayal anlamadım tam yazarsanız sevınırım
slm abi kolay gelsi benim yazılar vardı ama yazmadınız galiba bi zahmet yazsanız tşklr
isom abi dj isimlerini aldim birde mumkunse birinci sayfada dj nazara yaptıgın şiirli giften ~•*•{MEÇHUL}•*•~ olarak istiyorum emegine saglik
ISOM, slm abi mümkünse isteklerim vardı sizden ama gözünüzden kaçtı galiba kolay gelsin tşklr
slm DJ EREN YAZARSANIZ değişik şekillerde sevinirim tşkler
slm isom bende radyo siteme ALYAZMALIM FM istiyorum- damla fm e yazdığın şeklinde yazarsan sevinirim- ayrıca DJ.SUSKUN ve DJ. ASİ MELEK te siyah zemin üzerine harf yağmuru şeklinde yazarsan sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim eline sağlik.
GüzeL çaLışmaLar oLmuş. ELimden GeLdiği kadar Yardımcı oLabiLirim bende.istekLere göre..
slm abı benım ıcın dj alperen meramfm yazarmısın tsklr
cevap
slm iso kardes kolay gelsin bana bi konu hakkinda yardimci olurmusun rica etsem sizden xara3d6 program hakkinda arka fon 3d demoyazisini silemedim biliyosanız yardimci olurmusunuz bana
bu xara3d6 daki arka planı nasıl kaldıracam abi yardımcı olumusun...
arka PLan derken Seffaf yazar yada Transparani seçeceksiniz ozaman KaLkar.sadece YaziLanLar kaLır
Yazı işLemleri bitince kaydetmek için tikLadiginda çikan SeçnekLerden yapacaksin. .
slm iso abi çok teşekkürler emegine saglik
DJ CEVO
DJ ÖZER
DJ FILIZ
DJ ESRA
DJ BASKAN
DJ BOARDSAT
DJ SILA
mavi kirmizi yesil ve sari rica edebilirmiyim
simdiden tskler ISOM,
Dj İsMi
selamun aleykum abi iyi günler DJ GÖZYAŞIM EMRİNDE, DJ ERHAN yazarmısın abimm farklı farklı olursa sevinirimmm cok cok cok tsk ederımm ellerıne saglık abiiiiiiiiii