Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kendim ettim kendim buldum demmek için... ne et nede bul
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Uzakta olmak, aşkı daha da büyütür...
Hmmm
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"
Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur, sende kendine bakmayı öğren...
Bakimsiz dedi bana terbiyesüzz

"Aci nereye" dokunduysa, "Dua oraya" olsun ..
Arkadaşlarınız ya da akrabalarınız arasında veya içinde bulunduğunuz toplulukta, gerçekçi yaklaşımlarınız sizi ön plana taşıyabilir.
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Yeni bir aşk macerası başlamak üzere. Hazırlıklı ol..
Almasam alanada mani olmasam
olmadık reklam hevelisi cıkabilir dikkat et

Herşey yoluna giriyor çok sevineceksin...
Hadi bakalum insallah
Ona sevdiğinizi söylemekten çekinmeyiniz...
BU KURABİYELERDE BAYtladı artik
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
BU KURABİYELERDE BAYtladı artik
Bencede... ayrica 20 tane felan aciyorum hep negatif seyler söylüyor ...eklemiyorum dogal olarak

))
Yeterki Gülümse ...sloganimi ekleyim

)))))))
negatiysen ben nedemmm bende hep pozitifff

)))))))))))))))))))))))))))))))))
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Baban bana öğüt verirken, ben inek gözünde kırk sinek saydım demişti. Sen kaç tane saydın..?
: )
Sevgi sevgiyi doğurur, sevmeye devam...
Şu sıra göktaşları moda, dışarı cıkarken kasko yaptırmakta fayda var. Şemsiye yetmeye bilir

Gerçekleri görmenin zamanı olmaz, her zaman uyanık olmalısın..
İnsanın kendini kandırması kadar nefsi memnun eden birsey yoktur, biraz gözunuzu acmanızda fayda var

Aşk seyahat gibidir duraklarda eğlenmesini bil...
Zamana bıraktıklarını unutma, unutursan zaman sana hatırlatır...
Kime karşı yüreginin kimekarşı aklının sesini dinlemen konusunda kararlı ol

Söylenenlerden çok gördüklerine inan...