Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

221

Monday, 6.08.2012, 01:51

ALLAH'IM.
FAYDASIZ İLİMDEN
ÜRPERMEYEN KALPTEN
DOYMAYAN GÖZDEN
SANA SIĞINIYORUM..
AMİNN....
“Allah’ım, bütün hamdler Sanadır. Sen, yerin, göğün ve onlarda olanların nurusun. Hamd yine Sanadır. Çünkü Sen yerin göğün ve bunlarda olanın yegane idare edenisin. Ve gene bütün övgüler Sana aittir. Ki Sen, Hak’sın, va’din, sözün, Seninle karşılaşmak, cennet ve cehennem, peygamberlerin, Muhammed (sav)’in kıyamet saati, bütün bunlar haktır. Allah’ım, Sana teslim oldum, Sana inandım, Sana tevekkül ettim, Sana yöneldim, tevbe ettim, senin uğruna mücadele ettim, seni hakem edindim. Gelmiş gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla. Sen, benim ilahımsın. Senden başka ilah yoktur. Şanı yüce olan Allah’ın güç ve kuvvetinin dışında güç ve kuvvet yoktur.” (Buharî-Müslim)

DALGIC

Bilge

• "DALGIC" bir erkek

• Özel mesaj gönder

223

Monday, 6.08.2012, 02:29

AMİN

ALLAH'IM.
FAYDASIZ İLİMDEN
ÜRPERMEYEN KALPTEN
DOYMAYAN GÖZDEN
SANA SIĞINIYORUM..
AMİNN....
“Allah’ım, bütün hamdler Sanadır. Sen, yerin, göğün ve onlarda olanların nurusun. Hamd yine Sanadır. Çünkü Sen yerin göğün ve bunlarda olanın yegane idare edenisin. Ve gene bütün övgüler Sana aittir. Ki Sen, Hak’sın, va’din, sözün, Seninle karşılaşmak, cennet ve cehennem, peygamberlerin, Muhammed (sav)’in kıyamet saati, bütün bunlar haktır. Allah’ım, Sana teslim oldum, Sana inandım, Sana tevekkül ettim, Sana yöneldim, tevbe ettim, senin uğruna mücadele ettim, seni hakem edindim. Gelmiş gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla. Sen, benim ilahımsın. Senden başka ilah yoktur. Şanı yüce olan Allah’ın güç ve kuvvetinin dışında güç ve kuvvet yoktur.” (Buharî-Müslim)

AMİN...... ALLAH RAZI OLSUN ABLAM

DALGIC

Bilge

• "DALGIC" bir erkek

• Özel mesaj gönder

224

Monday, 6.08.2012, 02:37

AMİN

Ey Rabbimiz! Huyların, amellerin, arzuların kötülerinden, düşmanın galebesinden ve kulların başımıza gelen kötü şeylerden dolayı sevinmesinden sana sığınırız.
Ey Rabbimiz! Üzüntüden, tasadan, cimrilikten, açlıktan, hıyanetten sana sığınırız. Bize kendimizi bulmayı ilham et, bizi nefslerimizin şerlerinden koru.
Ey Rabbimiz! Bizi fitne-i nisadan koru.
Ey Rabbimiz! Eğer unuttuk veya kasıtsız olarak yanlış yaptıysak bundan dolayı bizi sorumlu tutma.Takat getiremeyeceğimiz şeylerle bizi yükümlü tutma, bizi affet, lütfunla kusurlarımızı bağışla, bize merhamet et. Bizim yardımcımız sensin kafir topluluklara karşı bize yardım et.
Ey Rabbimiz! Bizi dini ve dünyevi fitnelerden ve ahir zaman fitnesinden Mesih-i Deccal’ın ve Süfyan’ın fitnesinin şerrinden, dinsizlerin tecavüzünden, münafıkların şerrinden, fasıkların fitnesinden koru.
Ey Rabbimiz! Bizi dalaletten, bid’atlardan, belalardan, kötülüğe sevk eden nefsin şerrinden koru. Bizi bir an olsun nefsimizle baş başa bırakma.
Ey Rabbimiz! Bizi kabir azabından, kıyamet günü azabından, cehennem azabından ve kahrının azabından koru.
Ey Rabbimiz! Bizi gösterişten, başkaları duysun ve görsün diye ibadet etmekten, ameline güvenmekten ve övünmekten koru.
Ey Rabbimiz! Bizi ana-babamızı iman ve Kur’an hizmetinde çalışan bütün kardeşlerimizi, eşlerimizi, çocuklarımızı, mümin dostlarımızı, akrabalarımızı, ecdadımızı ve ahirete intikal eden bütün mü' min ve müslümanları cehennem azabından koru. Affına sığınıyoruz. Bizi her türlü şer, fitne ve azaptan kurtar! Fazlınla ikram eyle .Bütün günahlarımızı bağışla. Ayıplarımız setreyle.
Ey Rabbimiz! Nefislerimize zulmettik, sana isyan ettik, eğer bizi bağışlamaz, bize acımazsan dünyada da ahirette de kaybedenlerden oluruz. Bizi hüsrana uğrayanlardan eyleme. Şeytanın kalbimize girip saptırmasına fırsat verme.
Ey Rabbimiz! Bizi İslam’dan ve Kur’andan ayırma. Bizi daima sırat-ı müstakimde tut. İslâm nurunu söndürmek isteyenlere fırsat verme. Bizim yüzümüzden insanları helak etme. AMİN ve sallalahu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabihi ecmain Velhamdulillahi Rabbil alemin EL FATİHA AMİN...

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

225

Monday, 6.08.2012, 03:32

Aminn ALLAH RAZI OLSUN

Oqus Pokus

Moderatör

• "Oqus Pokus" bir erkek

• Özel mesaj gönder

226

Monday, 6.08.2012, 05:49

mikail_51

Stajyer

• "mikail_51" bir erkek

• Özel mesaj gönder

227

Monday, 6.08.2012, 08:58

GÜNÜN DUASI

Ey Güzeller Güzeli Allah’ım! Ey güzelliği akılara hayret ve coşku veren Bedi olan Allah’ım. Seni çok seviyoruz. Ne olur Sen de bizleri çok sev Allah’ım.

Bu günümüzü, bu haftamızı, bu ayımızı, ömrümüzü hayırlı eyle. Bize ve nesillerimize uzun hayırlı ve sıhhatli bir ömür ver. Geçmiş devirlerde peygamberlere, alimlere nasıl hayırlı işler yaptırdıysan bizlere de öyle hayırlı işler yaptır. Meleklerin dillerine destan olacak hayırlı işler. Amin

228

Monday, 6.08.2012, 13:10

BU MÜBAREK AYDA VE GÜNLERDE RABBIM YAPTIĞIMIZ BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL VE MAKBUL EYLESİN İNŞALLAH.. :aro:

229

Monday, 6.08.2012, 13:24

Aminnn Rabbim razi olsun

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

230

Tuesday, 7.08.2012, 02:01

ATEŞTEN VE BİLİNMEYEN BELADAN ALLAH'A SIĞINMA DUASI

Allah'ım! Bildiğim ve bilmediğim, hemen verdiğin veya daha sonra verdiğin (dünya ve ahiretin) her türlü hayrını Senden istiyorum. Bildiğim ve bilmediğim, hemen verdiğin veya daha sonra verdiğin (dünya ve ahiretin) her türlü şerrinden Sana sığmıyorum. Senden cenneti ve beni cennete yaklaştıracak sözleri ve işleri yapabilmeyi nasip etmeni istiyorum. Cehennemden ve beni cehenneme yaklaştıracak olan sözlerden ve işlerden Sana sığmıyorum. Kulun ve Peygamberin Muhammed (s.a.v.)'in istediği şeyleri Senden istiyorum. Kulun ve Peygamberin Muhammed (s.a.v.)'in Sana sığındığı şeylerden ben de Sana sığmıyorum. Hakkımda hükmettiğin işlerin sonucunu hayır yapmanı istiyorum.

kaynak: Nihat Hatipoğlu dualar (Hâkim, De'avat, No: 1914; bk. İbn Hıbban, Ed'ıye, No: 869; İbn Ebi Şeybe, Dua, No: 29336)

• ".CANKIZ*." bir kadın

• Özel mesaj gönder

231

Thursday, 9.08.2012, 13:02

yoncam

Jüri

• "yoncam" bir kadın

• Özel mesaj gönder

233

Friday, 10.08.2012, 01:24

:çakçak: Bu hayat böyledir dostum

yoncam

Jüri

• "yoncam" bir kadın

• Özel mesaj gönder

234

Friday, 10.08.2012, 01:26

:çakçak: Bu hayat böyledir dostum

• "sahra-cantanem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

235

Friday, 10.08.2012, 13:47

RAHMAN VE RAHIM OLAN ALLAH'IN ISMIYLE,

Ey RABBimiz! Sehadet ediyoruz ki, Senden baska ilah yoktur, mülk ve saltanat Senin'dir, hamd Senin hakkindir, Sen her türlü noksanliklardan münezzehsin, Senin ortagin yoktur, Hesap gününün Malik'i de Sensin, Sana aidiz, ve dönüsümüz ancak Sanadir. Ve yine sehadet ediyoruz ki, Muhammed Sallallahü Aleyhi Ve Sellem, Senin kulun ve Rasulün'dür.

Ey RABBimiz!
Ey sevenlerin ve sevilenlerin En Güzeli, En Yücesi, En Hayirlisi!
Ey merhamet edenlerin En Hayirlisi!
Ey koruyanlarin En Hayirlisi!
Ey yardim edenlerin En Hayirlisi!
Ey sefkat gösterenlerin En hayirlisi!
Ey bagislayanlarin En Hayirlisi!

Sana iman etmis ve tevekkül etmis olarak sabahladik. Nefislerimizi ölümünden sonra bizlere geri iade eden ve uykusunda öldürmeyen ALLAH C.C.'a hamd olsun. Izniyle yedi kat sema'yi arzin üzerine düsmekten alikoyan ALLAH C.C.'a hamd olsun. Nimetlerin en güzeli, en hayirlisi olan, iman nimetini bizlere lutfeden ALLAH C.C.'a hamd olsun.

Es salatü vesselamü aleyke Ya RAsulallah!
Es salatü vesselamü aleyke Ya HabibALLAH!
Es salatü vesselamü ala seyyidel evveline vel ahirin!

Ey RABBimiz! Ancak Sana ibadet ederiz ve ancak Senden yardim dileriz. Bizleri dinin üzerinde sabit kil, kalplerimizi egritme, ayaklarimizi kaydirma. Senin hosnut olacagin salih ameller islememiz için bizlere ilham ver.

Ey RABBimiz! Sana karsi gelmekten, Sana karsi günah islemekten, cinlerin ve insanlarin serrinden, her türlü bela ve afetden Sana siginiriz.

Ey RABBimiz bizlere Dost olarak Sen yetersin, Vekil olarak Sen yetersin. Bizleri hidayete erenlerden eyle, bizleri sabredenlerden ve sükredenlerden eyle, bizleri rizandan ayirma. Dünyanin agir bastigi, helalin haramla karistigi bu ahir zamanda, imanimizi daim eyle.

Ey RABBimiz! Senin yolunda her çileye raziyiz, yeter ki bizleri Sensiz birakma. Bizleri bagisla, bizlere merhamet et.

Ey RABBimiz! Affini, ve Rahmetini umarak, O Güzel Isimlerini, ve Efendimiz Aleyhisselami sefaatçi tutarak, acziyetimizi ifade ederek, bunlari Senden dileniyoruz RABBimiz.

ISTE HAMD YERIN RABBI, GÖKLERIN RABBI, ALEMLERIN RABBI OLAN ALLAH'A MAHSUSTUR.

Salat ve selamlar Efendimiz Aleyhisselama, O'nun ailesine, ashabina, ve O'nun yolundan gidenlere..

Sübhane Rabbike Rabbil Izzeti Amma yesifun, ve selamün alel Mürselin, vel hamdü lillahi RABBIL ALEMIN..

AMIN...

236

Friday, 10.08.2012, 15:05

Cuma günü okunacak dua!

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.

Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

yoncam

Jüri

• "yoncam" bir kadın

• Özel mesaj gönder

237

Saturday, 11.08.2012, 01:04

ALLAH RAZI OLSUN Sahra Senem yüreklerinize sağlık :çakçak: AH yanlışım yanılmışım seni hiç tanımamışım

238

Sunday, 12.08.2012, 04:02

Allah'ım, Hz. Muhammed (s.a.v.) ve âline salat eyle ve kolaylık ve zorlukta,sağlık ve hastalıkta bana verdiğin nimetler karşısında sana şükürde kusur ettiğim zaman;korku, emniyet, hoşnutluk, gazap, zarar ve kâr hallerinde meydana gelen hadiselerleilgili olarak senin için farz olan şeye razı olmanın sevinç ve huzurunu yaşayabilmek için gerçeği ver bana.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

239

Sunday, 12.08.2012, 22:49

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

240