Zitat von »"nazar-dk"«
bende bir yazi istiyecem ama cok istedim utaniyorum valla :cry: neyse belki gizli rica ederim :d040:
Zitat von »"kaplandr"«
ABİ SLM --SENDEN RİCAM OLACAK--BANA DJ GÜLOO DJ GEZGİN -- DJ HAYAL DJ KARADOĞAN (DJ GÜLOO-SARI RENK)--(DJ GEZGİN-TURUNCU RENK)--(DJ HAYAL-PEMBE RENK)--(DJ KARADOĞAN-YEŞİL RENK)---OLURSA SEVİNİRİMM---AYRETEN BİR KAC RENK TE SİZDEN OLABİLİR--ŞİMDİDEN TSK EDERİM -SAYGILAR---(100 kb dan küçük olursa memnun olurum)

Zitat von »"rock__"«
ßiLiorum çok fazLa oLuorum amaa ismaiL abii
cumbafm dj merve yazarmısınız bütün keLimeLer bir aradaa
bide ayıp oLmassa bişey sormak istiyorum siz bu yazıLarı nerden yazpıyorsunuzz :-D
şimdiden tşk ederimmm :birinci:

Zitat von »"katlan"«
ismail gardaşım gülbeyaz degişik renkler ve karekterlerde 100 kb den küçük ltf

Zitat von »"kralimfm"«
İSOM ABİ BANA YUKARINAD ASAGIYA DOGRU DJKRAL YAZARMISIN

Zitat von »"asd54asd54"«
SELAM ISO___________ELINE SAGLIK __SENDEN
ISTEK ALACAM RICAM OLACAK MÜMKÜNSE
DJSEVİL DJ ISOCAN
BIKACTANE YAPARMISIN RICA ETSEM SIMDIDEN SA OLASIN ALLAHA EMANET OL ELINE SAGLIK

Zitat von »"ira2738"«
SELAM KARDES EMEGINE YÜREGİNE SAGLIK SENDEN
Mavi_GüL**Fm
Dj~NaZ~SiZLERLE
BUNU HARAKETLİ VE DÖNENLERDEN YAPARMISIN RENK SARI VE KIRMIZI OLSUN LÜTFEN ŞİMDİDEN TESEKÜR EDERİM SİZDEN BYY

Zitat von »"nazar-dk"«
slm iso abi sizden son bir istegim olacak kusura bakmayin cok istedim. bana fenerbahce temasi uzerine GULBAHCEFM. DJ-DELI @SIK yazarsaniz mineter kalirim simdiden tsk ederim elinize emegine saglik. hakkinizi helal edin. hayata her sey gönlunuzce olsun. :sevgi:

:sevgi:
Zitat von »"katlan"«
ismail gardaşım emeklerine saglık teşekkür ederimm
Zitat von »"cobra38"«
ricaetsem dj hannoverli38 sari renkte mümkünse şimdiden teşekür ler

Zitat von »"zeynep59"«
slm isom banada dönen sekıllerden dj zeynep (kırmızı renk) dıye bi kaç tane yaparmısın sımdıden tskr ederim