Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
''Keşke çocukken fazla mutlu olmayıp birazınıda bu zamanlara saklasaydım.Lazım oluyor arada.''
Cemal Yücel
Bir insana zorla sevdiremezsin kendini. Bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa,tek bir söz söyleyebilirsin: "Sen bilirsin"
Can Yücel
“Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır...”
“Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği erkeğin boş çıkmasıdır...”
[Paul Auster]
Mutlu olmanın yolunu, karşıdakini mutlu etmek sanıyorduk. Yanıldık! Çünkü ne kadar mutlu ettiysek, o kadar yalnız kaldık.
Yılmaz Erdoğan
Olur mu?
Herşeyi unutup baksak geleceğe misal tanışsak yeniden bilmiyormuşum gibi adını tekrar söylesen ve ben tanıştığıma memnun olsam gözlerinle...
''Boş insanlarla,
içi dolu hayaller kuramazsınız.. (anlayana)
“Akıttığın göz yαşlαrını silmek yerine, akmasına neden olanları sil hayatından ve unutma ki nankörlük; zayıf insanların işidir”. (tuttum bunu

)
Marquez
Unutmak zaman ister demiştim, yanılmışım.. Zaman değil yürek istiyormuş.. Oda sende kaldı .
Yılmaz Güney
Cahillerle tartışmaya girmeyin, ben hiç yenemedim.
Gazali
“Ya sırtımıza alıp taşıyoruz,
Ya ayağımızın altına alıp çiğniyoruz.
Öğrenemedik bi türlü,
Yan yana yürümeyi...”
[Ömer Hayyam]
“Biraz insan ol diyeceğim ama, seni de zor durumda bırakmak istemiyorum...”
Donnie Darko/2001
En çok da 3 şey yorar insanı; Affetmek, İçi yanarken susmak ve olmayacağını bildiği halde hayal kurmak..
C. Palahniuk
“Ne zaman ki, dinlediğiniz şarkılar size O'nu hatırlatmaz; işte ancak o zaman hayattan bi tat alabilirsiniz”.
İlhan Berk
'Senin de duyman gerekenleri, sana söylemek içimden gelmiyor. Seni affetmiyorum, konuşmuyorum ve merak edersen, bil. Seni Seviyorum''.
Ceyhun Yılmaz
“Çekip gidene her şey mizah, kalıp bekleyene her şey şiirdir”.
Albert Camus
Geliyorum dedi. Benden bile kovdum ben'i. Ama ne o geldi nede kovduğum ben geldi geri. 'Sensizdim birde bensiz bıraktın beni'
Nazım Hikmet
Sus be kadın...
Sen adamı ''aşık'' edersin. Az kaldı, şimdi alacağım seni kalbime... , Allah yarattı demeyeceğim, eşşek sudan gelinceye kadar ''seveceğim...''
Bi hayli kırgınım.. Kime olduğunu, neden olduğunu bilmeden.. Belki hayata, belki kendime, belkide dilimden düşmeyen keşke'lere .
Can Yücel
Canımı çok... yakan şeyler olur ama yinede susarım, tükenirim.
Buna izin de veririm aslında.
Salaklığımdan mı? Hayır!
Ben kimseye ''GİT'' de demem, diyemem.
O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır.
... Ona o kadar şeye rağmen, o kadar değer veririm ki,
Hergün yaptıklarına utansın diye.
Ama bir gün öyle bir giderim ki; Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz!
Eşekten şeker esirgenmez ama eşek
yaratılışı bakımından otu beğenir.
Hz.Mevlana