Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""Asi_MaVi""
COK TSK EDERIM CANIM KARDESIM AMA COK OZUR DILERIM YAZI HATAM OLMUS DAMARIN_KRALI_ÖZGÜR YAZACAGIMA SIZE ÖGZÜR YAZMISIM INANIN COK MAHCUP OLDUM SIZE KARSI :oops: BANA TEKRAR YAZARMISINIZ ???? VE DJ_ÖZGÜR AYRI OLSUN SIZE ZAHMET AYYY COK MAHCUBUM BUNLARI YAZARKEN BILE TEKRAR COKKKKKKKK OZUR KARDESiM![]()
Alıntı sahibi ""Asi_MaVi""
COK TSK EDERIM CANIM KARDESIM AMA COK OZUR DILERIM YAZI HATAM OLMUS DAMARIN_KRALI_ÖZGÜR YAZACAGIMA SIZE ÖGZÜR YAZMISIM INANIN COK MAHCUP OLDUM SIZE KARSI :oops: BANA TEKRAR YAZARMISINIZ ???? VE DJ_ÖZGÜR AYRI OLSUN SIZE ZAHMET AYYY COK MAHCUBUM BUNLARI YAZARKEN BILE TEKRAR COKKKKKKKK OZUR KARDESiM![]()
Alıntı sahibi ""ozan00046""
selam arkadasim kolay gelsin öcelikle bende biseler istemiştim ama gözünüzden kaçmaış heral veya benim dj yasar . djyasar sizlerle buna benzer söyle degişik yaparsanız sevinirim sagolun biraz fazla örnekli olursa sevinirim

Alıntı sahibi ""gonul0121""
slm ben gönül dj gözde yazısı çok süper olmuş çokkkkkk tşk ederim ellerinize saglık bide dj gönül djgözde34 yazarsanız çok mutlu olurum süpersin yaaaa :harika: