hayir farkli email girmedim sifremi unutmusdum yeni sifre istedim passwort vergessen yazan yere tikladim emaili yazdim sifre geldi ama baska bilgi yok adimin panaline giremiyom simdi ektive yap diyo ama emailde bise yok nerden yapacam
Daha önce aktif etmişsen eğer,
Tekrar istememesi lazım.
Eğer o nick radionun sa
Broadcaster's area ' dan Delete stream de sil.
Tekrar Create stream yap. fakat Toplam sayısı sıfırlanır.
eger hesabin aktif degilse sol menüde Send Registration Key veya almanca olarak Aktivierungsschlüssel per Email zusenden yazar, ona tikla ve hesabini aktif et, eger öyle birsey yoksa aktif etrmenede gerek yok...
(junk mail dosyalarinada bak)
GENCAY40,
Önce Flatcast icin popup pencerelerine izin ver.
Son 4-5 gündür bu sorun popup engelleyicisi olmadigi halde bazi internet araclarinda bu pencereler acilmiyor, farkli bir internet araciyla acmayi dene.
Simdiye kadar 3 opera kullanicisinda bu sorun olustu...
Sorunun cözümünde yardimci olmak istiyorsan.
Windows xx
Service Pack xx
Internet araci xx ( tam olarak hangisi)
öncelikle flatcast ana ayfasından kendi nickinizle online olamıyosanız şifrenizi kolay yaptığınızdan dolayı veya güvenip şifrenizi verdiğiniz herhengi bir dj arkadaşınız size kızıp şifrenizi değiştirmiştir
eğer o kişi mail sizin flatcast a üye olurken veridğinz mail adresini değiştirmemiş se mailnizie şifrenizi isteyebilirsiniz şayet deişmişse unutun şifrenizi
yeni birtane almaktan başka çare yok
mailinize burdan ---> http://www.flatcast.com/de/ForgotPassword.aspx şifrenizi geri istemeyi deneyebilirsiniz
Yardımın İçin Teşekürler BERATCAN Arkadaşım Mail Değişmmeiş Geldi Ama Yine SizleriN Gösterdiği Yerlere O Nick Ve Şifreyle Girmiyor KAbul Ediyor Ama o gösterilen YEri TAkip Ediyorum Ama Bir Tüelü Ulaşamadı Yardım Edersenin Cak Sevinirim Teşekürler...
Size gelen mail Your password request from<< şeklinde ve mailinize baktıgınızda kullanıcı adı ile şifre içindedir. Bunlarla giriş yapmamanız mümkün degil ki :book: