Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
vaybe abi beni unuttun

rica etsem guzel calismalarindan banada yapabilirmisin argi canli yayin dj mavi_yildiz dj_vural bir zahmet simdiden tesekkurler
slm vaybe 43 öncelikle emeginize saglık daha önce bende isdemişdim sanırım gözden kacırdınız simdiden çok tesekür ediyorum
dj gamze
dj isom
dj damlakolik
damlafm
dj asel
simdiden çok tesekür ederim saolun
selammmm.yazilar gercekten cok süper...bana el yazisi sekilde Dj Gelincik piriltili lazimda...ama rica etsem,yada nerde yapabilirim ???
Simdiden cok tskler..... :up:
slmm bnada dj dewrin die isim yazar mısınız şimdiden çok çok tşkler
vaybe kardesim gercekten calismalarin super ellerine saglik bukadar guzel calismalardan benimde bir istegim olacak sizden argil-mavifm yaparsaniz cok sevinirim simdiden teskkurler
slm arkadasimbanaradyo ismi yazarmisin duyguseli fmm teşkrll

slm bnada dj derin die isim yazar mısınız şimdiden çok çok tşkler
vaybe abi beni unuttun

rica etsem guzel calismalarindan banada yapabilirmisin argi canli yayin dj mavi_yildiz dj_vural bir zahmet simdiden tesekkurler
dj mavi_yildiz ve radyo isim sayfa 9 da
F.I.S.T.I.K abla cok cok tsk ederim.. mümkünse bir istegim daha olacakdi..
birde ayni yukardaki gibi DJ bordo bereli ve dj komando yazisi yapabilirmisin?
abilerim bide bana sole dj dinçer ve yakacikli_fm yaparasaniz cok sevınırım yapanların sımdıden ellerıne saglık beklıorum abilerim
abilerim bide bana sole dj dinçer ve yakacikli_fm yaparasaniz cok sevınırım yapanların sımdıden ellerıne saglık beklıorum abilerim
Dj_XxSeVdAm_AsKeRxX
Dj_Z_Hasretimsin_C
Dj_C.A.N.T.A.N.E.S.I
Dj_*GöZnUrUmSuN*
Dj_~EsRaReNGiZ_54*
Dj_*VaZGeCiLMeZiMsiN_C*
Dj_*ScHaTziM_54*
vaybe kardesim yazıları yapıvermişin çok çok tesekur ederim fakat bir mazuratım var isom damlafm yazıları belli olmuyor zamanınız oldugunda sallanan yazıldan yapıverimisiz 2 cesit falan olursada çok sevinirim zamanınız oldugunda ratyomuzda misafir olun simdiden çok tesekür ederim
damlafm
isom
pehlivan
F.I.S.T.I.K,
avatar boyutunuz AGK kurallarına aykırı düzeltirsniz memnun olurum
Avatar için maximum boyutlar 30KB w<120 h<180
sizin avatarınızın boyutu
56 KB w <140 h <200
ben avatarimi ekliyeli cok olduu arkadasim yenimi dikkatini cekti,neysee kaldirdim.Bu bölüme pek bakamadim bu aralar,yeni gördüm mesajini.