Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
selam kardesim basiniz saolsun ALLAH geride kalanlara sifalik sihat versin ALLAH rahmet eylesin NUR içinde yatsin____saygilarimla Dj bülent_kaptan
abi bir benim Rossi Fm i Yapmadin

))))
Saygilar isom abicim
~.~PasA~.~
slm emeyinize sağlik cok guzel olmus cokk tesekürler.basarilar izmirden selamlarrr
selam iso kardes kolay gelsin emeginize sagli her defasinda sizi rahatsiz ediyorum ama kusuruma bakma sizden kırmızı renkli
Fm-DeLiSeVDaM'a
HoSGeLDiNiZ
dönenlerden ve haraketlilerden yazarmisininiz
~~Dj~~
~~TaTLi-CaDi~~~
~~MERVE~~
KIRMIZI RENKLERDE OLSUN
abi bana
ThaDLu c@d!
melenqolic
GüLüŞüNüN eSRiyiM xD
RuSeN
RüveyDa
üMmüGüLsüM ( 1 tanesi pempe olsun)
eMiNe(1 tanesi mor olsun)
biTaneM ( lila renginde olsun)
Mc RuSeN
GözLeRiniN yeŞiLini özLeDim (1 tanesi yeşil olsun mümkünse)
yazarsaniz sevinirimm...!! çoook tsk edrim eLLeRiNİZE SAqlIk..!! ((renkleri pembe yeşil siyah mavi ve mor olsun)))
eline koluna saglıkkk kardesimmm süpersin vallla tekrar tesekkür ederim serkan zeybek fm tekarar tesekkür
slam arakdasim harika yapiyorsun emegine saglik senden bi istegim var

bunu harika yapmisin buna pembeyle dj_su gibi yazarmiisn degisik tonlarda simdiden tskler
slmlar bende bitane isimmime gif istiyorum mümkünse simdiden tskler..
{{{ASI}}}
slm emeyinize sağlik cok guzel olmus cokk tesekürler.basarilar izmirden selamlarrr
:thx:
selam iso kardes kolay gelsin emeginize sagli her defasinda sizi rahatsiz ediyorum ama kusuruma bakma sizden kırmızı renkli
Fm-DeLiSeVDaM'a
HoSGeLDiNiZ
dönenlerden ve haraketlilerden yazarmisininiz
~~Dj~~
~~TaTLi-CaDi~~~
~~MERVE~~
KIRMIZI RENKLERDE OLSUN
SLM iBO KARDESiM YiNE BEN SiZDEN BiR RICAM OLACAK BANA MUSTAFAM BEYAZ VE KIRMIZI RENKLERDE C@NoM VE DaMaRIN_KrALiCeSi_C@NoM VE Asi_KURT RiCA ETSEM BUNLARI YUKARDAN ASAGI SOLDAN SAGA DALGALI FALAN YANI YAPABILIRMISINIZ ?? SiMDiDEN ELLERiNiZE SAGLIK KARDESiM HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN VE BU ARADA KANDiLiNiZ MUBAREK OLSUN AEO KIB BYS :sevgi:
DJ YAZISII :-)
slm ben DJ MELİS
eLinize sağLık çok qüseL oLmuşş acaba rica etsemm
DJ ELMAS
ve
DJ MELİS YAZILARI HAZIRLARMISINIZZ ¿¿
AMA İKİSİDE AYRI AYRI OLCAK YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİMM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİMM[rainbow]

[schild=random fontcolor=4B0082 shadowcolor=EE82EE shieldshadow=1]

[/schild]
sanada çok zahmet vericez ama cansu yazısının aynısından birde dj melis yazarmısınn

tşküR edeRimm
SAYIN ABIM
HAYIRLI KANDILLERIN OLSUN. 11 VE 23 NOLU SEKILLERLE SANCAK-TANER-SİBEL-PERİ KIZI-DJ T@N VE DJ COŞKUN YAZABILIRMISIN YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM. SIMDIDEN EMEGINE YUREGINE SAGLIK ABIM. YARDIMLARI BEKLIYORUM. SAYGILARIMLA