Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Kalbimi kırdığında tebessüm ettim ve bir şey demedim. Çünkü senindi kalbim, sen kendi parçalarını yok ettin." - Kahraman Tazeoğlu
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
"Bakarken kıyamamak mı, Yoksa baktıkça doyamamak mıdır aşk?" - Özdemir Asaf
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
[align=center]DOĞRU SARSILIR AMA ASLAA YIKILMAZ..
[img]http://s7.directupload.net/images/121107/2e7uga6e.png[/img]
Farkındayım... Ne yazık ki ''seni seviyorum''diyerek pot kırdım,juri yılın en iyi çıkış yapan aşığı seçti beni,sense sekiz dalda en iyi ihanetleri kaptın,tebrikler...
(Küçük İskender)
Pardösüsü olanlar kışı özlerdi. Ekmeği olanlar akşamı, uykusu olanlar geceyi beklerdi...
ölüm beni çağırıyor...
(Yılmaz Güney)
Aslında bütün insanları sevebilirdim.Sevmeye ilk senden başlamasaydım...
(Can YÜCEL)
Kurtulmak için ne yapsam, biraz daha sana batıyorum....
(Cezmi Ersöz)
Özletiyor bu çılgın sağanak seni,
Sırılsıklam özletiyor biliyor musun?
(Ahmet Telli)
Kendine bile bölünmeyen tek asal sayıdır yüreğim- ki Yürek sadece benim sözlüğüme yakışır!"
(Cezmi Ersöz)
Çocuksun sen!
Her ayrılıkta imlası bozulan...
(Ahmet Telli)
"Bir salakla asla tartışma.. Dışarıdan bakanlar hanginizin salak olduğunu anlayamayabilir.."
(Dylan Dog)
İçimde biriktikçe, beni yaralayan hüznümün ne olduğunu biliyorum. Hissettiğim yere kadar gidememekti, benim hüznüm. Hep, yarı yoldan dönmek... Hep, son anda vazgeçmek...
(Cezmi Ersöz)
Her şey geçmişte kalıyor; ama hiçbir şey geçmiyor...
(Kahraman Tazeoğlu)
Beğendiğiniz bedenlere hayallerinizdeki ruhları koyup "aşk" sanıyorsunuz...
(W.Shakespeare)
Bizim çaydanlıktan dün bir cin çıktı.. Ve benden üç şey diledi. Onu unut. Onu unut. Onu unut. İlk ikisini gerçekleştirdim. Üçüncüsünü düşünmekteyim..
(K.İskender)
Ben, yine de vazgeçmedim seni sevmekten. Eskisi gibi değil ama. Biraz buruk, biraz küs, biraz sitemkâr seviyorum artık seni... Dudaklarımı ısırıyorum artık adın geçince. Kavga falan çıkarıyorum. Eskisi gibi sakin değilim ama olsun...
(Cezmi Ersoz)
Herkes böyleydi aslında, herkes içindeki kötülüğün yasını paylaşacak birisini bulmuştu...
(Cezmi Ersoz)
Sindiririm seni !! Adın, kan yapan bir organ olur bedenimde..
(Küçük İskender)
Başkalarına imrenme, çok kimseler var ki senin hayatina imreniyorlar.
(MEVLANA)
Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık,Çalınan
birinin kalbiyse eğer.
(Can Yücel)