Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Herkesi sev, pek azına güven. - WilliamShakespeare
Belki de yalancı arkadaşlarına bir teşekkür borçlusun, sana gerçek dostalarının kıymetini hatırlattıkları için.. - Victor Hugo
Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmak... - Mevlana
Yaşamak direnmektir, sevmek güvenmektir. Unutma; İnsan çoğu zaman dünyanın hakimi, bazen de küçük bir kalbin esiridir. - Mevlana
Akıla gelen, başa gelir diyorlar ya, yalan ! Öyle olsa, milyonlarca sen düşerdi başıma... - Cemal Süreya
Aşk "Sabır"dır belki, ama asla "Tahammül" değil... - Can Dündar
Yanlış kişiden samimiyet beklediğin an, kırılıyorsun. - Dostoyevski
Kimi güzelim der sevdiğine, kimi özelim. Ama sevgi ne güzellik ister, ne de özellik. Sevgi, sadece yürek ister. - Can Yücel
Ya tam açacaksın yüreğini, ya da hiç yeltenmeyeceksin! Grisi yoktur aşkın. Ya siyahı, ya beyazı seçeceksin. - Şems-i Tebrizi
Anladım ki sevgili; sevginin bile fazlası zararmış ve aslında Aşk' ın neresinden dönsek kârmış... - Sinan Çetin
Güneşin sana gelmesini istiyorsan, gölgeden çık! - Konfiçyüs
Bekliyorum... Öyle bi vakitte gel ki vazgeçmek mümkün olmasın... - Orhan Veli
Unutma, sana ışık tutanlara sırtını dönersen, göreceğin tek şey kendi karanlığındır.. - Descartes
Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar. Sorun atlı karıncalar değil, arkamdan dönüp duran dönme dolaplar! - Sunay Akın
[İnsanları yalan söylediklerinde dinlemeyi severim. Çünkü olmak istedikleri ama olamadıkları insanları anlatırlar. - Tolstoy/size]
Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır. - Said Nursi
Kalp dedigin atiyor zaten, marifet ritmi degistirebilende..