Kime değer verip sevdiysem çekip gitti.
Çünkü suçumuz gereğinden fazla sevmekti..!!
Tek Hayalim
Tek Hayalin Olmak
Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç, bir tohumla başlar ; En uzun yolculuklar bir adımla başlar; Gerçek sevgiler ise küçük bir tebessümle başlar.
Bu masaLar boş kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara birşey oLmaz yaLniz cicekLer soLar. Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar
Bana yalan söylemeni isterdim. Çünkü insan ancak; kaybetmekten korktuğu bir şey için yalan söyler !
Rüzgarınnn şiddeti ne olursa olsunn , martıLar sevdiği denizden asla vazgeçemezLer..
Düsünüyorumda, Düsüncelerin En güzeli, Senin Beni Düsünüp Düsünmedigini Düsünürken, Düsündügünü Düsünmek Olsa Gerek Diye DÜSÜNÜYORUM..
Bir Yerde Küçük İnsanların Gölgeleri Büyük Düşmeye Başladıysa; O Yerde Güneş Batıyor Demektir.
Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez.
Unutma! Krallar yokken coşar soytarılar, Krallar yokken efelenir çakallar… Unutma verilen her aranın bir sonu vardır Krallar eve dönünce köpekler ayağa kalkar.
Durumum Çevrimiçi, Beynim Meşgul. Ruhum Hemen Dönecek, Aklım Dışarda. Elim Telefonda, KALBİM ÇEVRİMDIŞI..
Olursa pulun olur çulun, Olursa çulun olurlar kulun.
Sahte gülüşlerin tuzak bakışların bittiği yerde buldum seni, herşeyi kaybedecek kadar önemlisin, çünkü sen sahte değilsin!
Kanayan yaralarına, kan dursun diye başka bedenler basarsan, mikrop kaparsın..!
Mutlu İnsan; Herşeyin en İyisine Sahip Olan Değil. Sahip Olduğunu Kaybetmeyecek Kadar Sevendir…
Biz Papatya Yoluyoruz Evet mi Hayır mı Diye…Hayatta bizi yoluyor yaprak yaprak Dayanacak mı Dayanmayacak mı Diye…
O herşeyi bilen Google paşaya senin bana döneceğin günü sordum , sayfa
görüntülenemiyor dedi , o da anladı sayfamızın kapandığını..!
Derdim Ya Sana.”Sen Ruhuma Açtığım ‘Başka ‘Bölümsün” Diye Şimdi Anlıyorum Sevgili, Fazladan Kullanmışım ‘B’leri.Çünkü “Sen Ruhuma Açtığım Aşka Ölümsün…” Sen de İki Kelime Söylemişsin Bana “Bıraksın Artık” Diye… Bilirsin Sevmiyorum ben ‘B’ leri Sen de Bana”Iraksın Artık”..