Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yanımdaki elemanı yolladım nolduki
Mesaj iletildi
Yaşamak için ;Ankarada dayıya ,İstanbulda servete, anadoluda ise kuvvete ve edebe ihtiyac vardır
PSTTTT LİNKİ YOLA BAKEM .....MELİS HANIM UNUTUM NEYDİ İSMİ
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
+_Radyo acik degilki...
Ayrica benim yeni radyom yokki yoksa niye vermeyim linki benim biricik canima ...
hem radyo da degil windows media playerden dinliyordum...
hımmmm tmmmm ozaman
Başımız Toprak, Sonumuz Toprak. Mühim Olan, ÇAMURLAŞMADAN YAŞAMAK VE İNSAN KALABİLMEK ...
harikasın abisi süper yayının var bugun
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Kalıp yarısa devam etmek ısterdim

ancak erken kalkmam lazım A E O
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

MELİSİMMM SEN VARYA SEN
melisss msn bitte
radyo kapalı

Kesin olmayan bilgilere göre devam ama aslı akşama belli olacak
Allah kabul etsin

Başımız Toprak, Sonumuz Toprak. Mühim Olan, ÇAMURLAŞMADAN YAŞAMAK VE İNSAN KALABİLMEK ...
Okumayı bilmiyoruz kardeşim bilmiyoruz hele kopyeleme kibarcası alıntı çıktı tam olduk.Bir şeyi yapıyorsan önce kendin beğeniyorsan yap, yapmış olmak için yapma be kardeşim, ortalık batıyor
SEN varya SEN nesin biliyormusun???? Dinle ozaman...
SEN varya SEN nesin biliyormusun???? Dinle ozaman...
heee biliyom..... bana degildide SERKAN gec kaldı önce ben davrandim

onun icin BENİMMMM
oyyyyyyyyyyyyyyyy............hemende kapmis ... ama yok öle onun sahibi var bikerem gec de kalsa gelir bulur elbette.....veeeeeee
€fsun asil birde Sen varya Sen....ne tatlis seysin Sen öyle... Balköpügüm benim... Princtanem