Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Üç S'yi unutma; Kendine Saygı, Başklarına Saygı, ve Bütün Hareketlerinde Sorumluluk..!
Gerçeği İnsanların Ölçüleri İle Değil, İnsanları Gerçeğin Ölçüleri İle Tanı..!
Ask kulaktan kulaga oynamaya benzer sen ona seni seviyorum dersin o başkasına...
Canımı çok yakan şeyler olur; ama yine de susarım, tükenirim.
Buna izin de veririm aslında. Salaklığımdan mı? Hayır!
Ben kimseye ”Git!” de demem, diyemem.
O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır.
...Ona o kadar şeye rağmen, o kadar değer veririm ki,
.........Her gün yaptıklarına utansın diye.
Ama bir gün öyle bir giderim ki
Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz..
O yokken «hayır sevmiyorum, unuttum» deyip, o varken elin ayağına dolanıyorsa; kendini kandırabilme yeteneğin de sorun yok demektir...
"Onsuz olmak" ile "onursuz olmak" arasında bir tercih yapman gerekirse; Hiçbiri olma sadece "hiç" ol !
Belki de güzel kadınların yalnız olmalarının sebebi; Güzel kadınların sevgilisi olduğu düşüncesidir.. [Paul Samuelson]
mutluluk sana gözbebegin kadar yakın mutsuzluk yıldızlar kadar uzak olsun öyle mutlu ol ki gözlerindeki ışıltı mutluluk arayanlara sadakan olsun
Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme, aksine sevin. Çünkü çok yakında gülü de gösterecektir.Mevlana
İçinde bir şeyler kırıldığında susup, hazmedeceksin yoksa her kırık parça ağzınından çıkarken senide yeniden acıtır..!
'Herkesin günahını kapatamayacağına göre !..Kendi göz kapağını kapat ..!' Mevlana
Elbette,kendi katilini kanundan saklamaktır biraz da sevmek..Hele ki seni sevmek..adalete büsbütün ihanet demek ! Özgür Gümüşsoy
Acı, acıyla iyileşir. Aşk ise daha büyük bir aşkla...''Mevlana''

Ellerine dokunmak isterim dokunamam arkasındasın camın. Ben bir şaşkın seyircisiyim gülüm alacakaranlığımda oynadığım dramın. Nazım Hikmet Ran
"Birgün 'Herkes Gerçek Sevdiğiyle Buluşacak' Dense, Eminim O Kadar Çift Yer Değiştirir ki." Ece Ayhan...
Anlamaya çalışma. Hayat böyledir işte.. Hep o kıyamadıklarımız kıyar size . Çehov
Ey Gönül !Şimdi sorarım sana, hangi Aşk daha büyüktür..?Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi? Şems.
Kaybetmeyeceğimiz tek şey geçmişimizdir.Kimsenin bizden alamayacağı, değiştiremeyeceği, dokunamayacağı tek şey.
İşte o yüzdendir ki bugünün temiz olsunki yarın geçmişinden utanma..!
Övündürmesin seni yükseklerde oluşun, Çamur da göğe çıkar kanadında bir kuşun..!
Kendine gel be ! altı üstü bi insansın hepsi bu. Vazgeçilmez sanma kendi, toprağın altı; kendini vazgeçilmez sananlarla dolu"...
P.COELHO