Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
rica etsem güzel kardesim deyisik tonda yazarmisin mumkunmu tabiki vaktiniz varsa beni cik mutlu edersiniz yaradanimda sizi mutlu eder ins **DJ SALIH** mumkunmu birde Ocak - FM
simdiden saygilar ve tesekürlerimi bir borc bilirim en güzeline emanetsiniz
sira banada gelirmi dersin :cry:
YAPILDI GİFİN TAKİP EDİN
benimde isimimi yazar mısınız= seker leydi bu dj ismi ama dj yazılmasın
her renkten seker leydi olarak gönderirsenz çok sevinirim
kardes ısımler ıcın cok sagol sana kolay gelsın allaha emanet ol basarılar dılerım sana
SLM HAYIRLI GECELER iSOM KARDESiM .SiZDEN Bi RiCAM OLACAKDI MÜMKÜNSE BANA BU YAZDIGIM iSiMLERDEN DÖNERLi NiK YAPARMISINIZ RENKLERi BEYAZ KIRMIZI MAVI PEMBE VE SIYAH OLURSA COK M.O C@N@N C@NoM MiS_CaNiX By_CaNiX CaN€R AySeGüL ZaFeR €*L*O*S ~*~SUZiE~*~ SiMDiDEN ELLERiNiZE VE YÜREGiNiZE SAGLIK HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN YARADANIMA EMANETSiNiZ KiB HAYIRLI GECELER KARDESiM .
SLM HAYIRLI GECELER iSOM KARDESiM .SiZDEN Bi RiCAM OLACAKDI MÜMKÜNSE BANA BU YAZDIGIM iSiMLERDEN DÖNERLi NiK YAPARMISINIZ RENKLERi BEYAZ KIRMIZI MAVI PEMBE VE SIYAH OLURSA COK M.O C@N@N C@NoM MiS_CaNiX By_CaNiX CaN€R AySeGüL ZaFeR €*L*O*S ~*~SUZiE~*~ SiMDiDEN ELLERiNiZE VE YÜREGiNiZE SAGLIK HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN YARADANIMA EMANETSiNiZ KiB HAYIRLI GECELER KARDESiM .
süper yaa ellerinize saglik ben Dj tuzzlu istiyorum olar mi acaba simdiden tesekürler :o)
SELAM ISOM,BENIM RICAM DJ~VİR@N€ BİR KACTANE VE DEGISIK RENKLERDE YAPARSAN SEVINIRIM.EMEGINIZ ICIN SIMDIDEN TSK EDERIM,KOLAY GELSIN.
selam isom ben sizden Dj imparator şahin 2 tane rica ediyorum birisi ayyıldızlı ikincisi sarı yapraklar dökülüyo o şekilden olsun lütven emeginize sağlık tşk ederim şimdiden başarılarınızın devamını dilerim
COOOKKKKKKK SAGOLLLLLLL KARDESS İSİN GÜCÜN RAST GELSİN
sende saol kardesim
DJ_HAKAN_KARTAL YAZARSAN COK SEVİNİRİM SİMDİDİN TSEKKURLER
bende rica etsem isom sadece HAYAL nicki yazarmisiniz simdiden ellerinize saglik tsk ederim

ISOM, bu programda arka planı nasıldeğiştirdiginizi öğrenebilirmiyim programı yukledim ancak arkada küçük küçük 3xdemo yazıyo onları kaldırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşk. ederim
sendekiyle bendeki aynı degil program degisik profilimde msn var al verem programı özel mesajda yazmisdim seni okumadın sanırım
ekledim msn ama her zaman açık olmuyosunuz bide kullandıgınız programın adını merak ettim söyleyebilirseniz sevinirim

şimdidden teşk..
SELAM ISOM.İLGİNE VE EMEGİNE TESEKKUR EDERIM.ELLERINE SAGLIK ÇOK GUZEL OLMUS.COK SAGOL.CALISMALARIN DA BASARILAR DILERIM,KOLAY GELSIN.
kardes ısımler ıcın cok sagol sana kolay gelsın allaha emanet ol basarılar dılerım sana
eyvallah derbeder saolun
tskler simdiden arkadasim dj semira