Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Nisa Nisa" (26.03.2013, 10:21)
) OLSAM NE OLMASAM NE ???
)
) BEN BURANIN ÜYE SAYISINA KATKIDA BULUNUP SAYISININ YÜKSELMESİNİ İSTEMİYORUM ...
ÇÜNKÜ BEN GİRMESEMDE ADIM SANIM , RUMUZUM GENEDE GÖRÜNMEYE DEVAM EDİYOR! PROFİLİM DURUYOR! BEN BUNU İSTEMİYORUM!
HİÇBİR ŞEKİLDE BURDA BURDA YER ALMAK İSTEMİYORUM... BU YÜZDEN ÜYELİĞİMİN İPTALİNİ RİCA EDİYORUM !!!
) DEMEKKİ YORUMLARINDAKİ ŞEYLER OLMUYORMUŞ. İSTEDİĞİM HERSEYEDE CEVAP BULDUM. TEMALARI PAYLAŞMADIM TARZIM DEGİL. HIÇ BIRINEDE YORUM YAPMADIM. POLEMIGIDE BI YAZDIKALRINA DIKKAT ET KIM YARATIYOR ANLARSIN
) SEN DAHA NEYIN NE OLDUGUNU ANLAMADAN ARASTIRMADAN BILIP BILMEDEN AMAÇ NEDIR ÖGRENMEDEN BAŞKALRI HAKKINDA SADECE KUYRUKTAKI BİR YAZIDAN ALINTI YAPIP BANA AHKAM KESME
) ÖNCE SONDAN YANI KUYRUKTAN BASLAYACAGINA ŞÖYLE BAŞLARA BİR BAK BELKİ O ZAMAN ANALRSIN NEDENLERİ NİÇİNLERİ KAPİŞŞ
) NASIL OSLA BUDA YAYINLANMICAK
) BOŞA YAZDIM
)

HİÇBİR ŞEKİLDE BURDA BURDA YER ALMAK İSTEMİYORUM... BU YÜZDEN ÜYELİĞİMİN İPTALİNİ RİCA EDİYORUM !!!

Merhabalar ben uzun zamandır forumda sayılırım ancak biraz değişiklik olsa bana göre gayet güzel olur gibi geliyor.
Eğer bu isteğim yönetici arkdaşlara iletilecekse söyleyeyim.
Paylaşılmış olan konulara ,yazılara vs. beğenme butonu verilse daha güzel olur.Diyelim ben bir arkadaşın paylaşmış olduğu bir yazıyı beğendim ve bunu da beğenme butonu olarak belirtsek daha güzel olur.
Genel olarak bu çoğu forumlarda mevcut eminim ki burada da bu uygulama yerine getirilebilir.
İyi Forumlar
Acil işi olanlar beğen butonuyla destek verebilirler mesela