Zitat von »"fermanisercesme"«
selam kardes önecelikle emegine salık güzel gifler yabiyosun paylastigin saol sende DJ-FERMANİ ÖZELLİK SİYAH OLAN GİF YOKMU mümkünse ondan yapabilirmiisn birkactan degisik simdiden tesekkür ederim
Zitat von »"fermanisercesme"«
mrb kusura bakma senden BECEKLİ SADEPE RADYO birkactane gif isticektim simdiden emegine saoll
Zitat von »"asd54asd54"«
selam hayırlı pazarlar ellerinize saglık sizde bir ricamdaha olacak tabı mümkünse
DJPİNKLEYDİ DJNURCAN SADE DÖNENLERDEN YAPARSANIZSEVİNİRİN SİMDİDEN TESEKÜR EDERİM KOLAY GELSİN SİZE DENISIK DENISIK OLURSA SEVINIRIM
Zitat von »"ERHAN@"«
bana DJ GIZEM.DJ ASI TURK,DJ bayMURAT birde ERHAN erhan yazısında dj olmayacak 100 kb altında sevinirim.teşekkur ediyorum elinize yüreginize saglık
Zitat von »"DjMaHurGözLüm"«
yüregine saglik bitane ben isteyebilirmiyim Dj MaHurGözLüm Dj Ayşe Dj BeYazGüvercinim dönenlerden olursa sevinirim simdiden tşkler
Zitat von »"kaderimberat"«
DJ NAZLI DJ AYSUN OLDU BUNLAR SUNLARIDA YAPARSAN AYNI SEVINIRIM DJ KADIR DJ MECHUL_61 DJ MELIKE DJ ECEM DJ MELEK DJ BERAT DJ LARA DJ LALE BUNALRIDA AYNIYAPARSAN COK MEMNUN OLURUM KOLAY GELSIN ALLAHA EMANETSIN ILGIN CIN TSKLERR KOLAY GELSIN
Zitat von »"hkaya"«
LüTfEn HATice KAya yazArMısıNız![]()
ŞİmdiDen TşKler...!!! :thx: :thx: :thx:
Zitat von »"sahin42"«
SLM ÖNCELIKLE COL GUZEL DJ YAZILARINIZ EMEGINIZE ELLERINIZE SAGLIK SIZDEN BI RICAM VAR YAPARSANIZ COK SEVINIRIM ( (DJ SAHİN SIZLERLE HOS GELDINIZ) ( DJ SAHIN SIZLERLER EREGLI NIN SESI ) HAREKETLI YAZI YAZARSANIZ COK SEVINIRIM LUTFEN MSN VERIYORUM kardelenfm7672otmail.com
Zitat von »"yesilpinar"«
selam AVNİ BESER YAZARSANİZ SEVİNRİM BİRDE OYMALİTEPELİYİZ.BİZ YAZARSANİZ SEVİNİRİM TESEKÜR EDERİM