Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Sedef Hanım. Türk halk müziği yapan radyolar için çok beğenilecek kullanışlı hoş bir çalışma olmuş kutlarım
Süslümmmmmmmmmmmm şahane bir indeks çalışması olmuşşşş...Olmuş ta o perdenin arkasına beni koymayı unutmuşssunTürkü sever olarak seni cani gönülden kutluyorum.Çok güzel ve çok kullanışlı bir indeks olmuşşş..Kullanıcısı bol olur inşallah...Türkü söyleyen tüm dillere teşekkürler ayrıca....
Süslümmmmmmmmmmmm şahane bir indeks çalışması olmuşşşş...Olmuş ta o perdenin arkasına beni koymayı unutmuşssunTürkü sever olarak seni cani gönülden kutluyorum.Çok güzel ve çok kullanışlı bir indeks olmuşşş..Kullanıcısı bol olur inşallah...Türkü söyleyen tüm dillere teşekkürler ayrıca....
Çok tşk ediyorum sultanımmm, böyle içten yorumlar begenilmesi,
bana şevk veriyor, şimdiden yeni tasarim düşünmeye başladım bile
Evet o perdenin arkasinda ikimizide korist olarak koymam lazımdı, büyük eksiklik oldu,
bir dahaki sefere inşallah
Yine tasarım harikası bir indeks ellerine sağlık Sedef. Son indeks te yaptığın gibi dsgn yerine Tasarım yazmanı öneririm. Madem Türkçe bir tema yapıyorsun orası da Türkçe olsun demi?
emegine saglık
tsk edrm
bu indxs süper olmuş
bunu nasıl kullanabilirim yardımcı olurmusunuz
ındeksın hemen altında, resimde gördüğünüz rar dosyasını ındırın. dosya içinde metin belgesinde bulunan kodlardakı radyonuzla alakalı gerekli yerleri doldurup kopyalayıp sitenize gömunuz..