Emeğine sağlık, paylaşımın için teşekkür ederim Ece. Oldukça net kullanışlı bir çalışma olmuş flash şarkında bir o kadar tema ismiyle özdeşleşmiş kutlarım abisi
Teşekkür ederim abim güzel yorumun için ... Sade bi çalışma olsun istedim belki böyle kullanmak isteyen arkadaşlar olur diye düşündüm ... Beğenmene sevindim abim yazan ellerine yorum yapan yüreğine yüreğine sağlık saol abim ...
Ben bu temanı çok beğendim Ece m..
Sade ve klas
Arada sade tema yapmak gerekiyor.Değişiklik ve güzel paylaşım adına..Bence süper bir katkı bu..
eline yüreğine sağlık canım..
Güzel emeğin için tşk ler..
Şarkı ise başka güzellik katmış.
Güzel ve içten yorumun için teşekkür ederim ablamm ... Evet arada değişiklik güzel oluyo bu defa sade olsun istedim ama alışkanlık herhalde elim yinede çerçevelere gidiyo en sonunda forma attım kurtuldum değiştirmekten bende sevdim bakınca hoşuma gidiyo beğenmene sevindim ablammmm saolasın
imza
Kirk yil bir insanin agzina lokma tasisan ve birgün kasigi agzinin kenarina degdirsen
unuturda demez tesekkürler Kirk yil hizmet ettin ve derki nediyon agzimi acittin der.
o yüzden kullara kulluk etmekden bezmisim artik , Bundan Böyle kullugum Rabbimedir.