Bu günde ben sizi tebrik edeyim emeklerinize sağlık çok güzel bir tablo çıkartmışsınız...Sayın mod böyle çalışmalarınızı sıkça görmek isteriz...EFSUN seninde ellerine sağlık...
İki yetenek,iki güzel elden çıkmış ,çok harika bir görsellik..
Meliscanan & €sunkar iki gönül aynı şeyi his ederse sevgi ile yapılmış ise sanırım işte böyle güzellik bizlere yansıyor..
İkinizinde eline gönlüne sağlık,ve ikinizede gönülden tşk ler..
ellerinize Saglik paylasim için tesekurler ben begenmedim resim temaya uygun değil pek fazla isiklandirma yapilmis.. ben cokmu güzel yapıyorum hayir bunun gibi sini bile beceremem ama inceliklere bakyorum biraz
''Benim Nasil Biri oldugum Senin Kim olduguna Gore Degisir..
öncelikle hepinize ayrı ayrı tskler sagolun ARKADAŞLAR
diyar arkadaş zevkler ve renkler tartışılır arkadaşim ...
herkez begenmek zorunda degil ...öyledegilmi
bizim amacımız sadece ALLATURKAMIZA bir katkıda bulunmak
begenen alır kulanır begenmeyen yorumunu yazar hata notunuda kırar no problem yani biz paylaşımımıza bakarız
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
3 yıl flat radyo ile ugraştım bu arada da acemice temalarımı hep kendim yapmaya çalıştım ..
Ve Çerçeveli temalarıda sevmediğim için kullanmadım (dark'ta buna dahil)..
Ama bu yukardaki yapılan çalışmanın güzel olmadığı sonucunu çıkarmaz...
Photoshop kullanmayı beceremem ben, denemedim bile .
(Beceremediğim için) Photoshopu beğenmiyorum diyemiyorum her nedense ... Tema Dehası değilim yinede yapılan emeğe naçizane kendi fikrimce yorumumu yapayım ....
Bol emekli, ciddi anlamda beceri gerektiren '' Süper '' bir çalışma ve resim seçimide CUK oturmuş temaya .. Ellerinize , emeklerinize , yüreğinize sağlık ...
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Melis & €fsun Hanım. Söylenecek birşey yok herşey ortada bir sevgi yumağından bundan daha güzel bir sanat eseri örneğide olmaz. mukemmel ve çok beğendim kutlarım sizleri içimde kalmasın şişerim sarı lacivert tonlardada yapsaydınız inanın daha çok daha çok beğenebilirdim