Öncelikle ben nerde ne yazacağımı sizden öğrenmeyeceğim.Sizce teşekkür edip geçemek yorumdur bence o sadece mesajdır yorumsa yazıyı okuyup kendi düşünceni fikrini belirtmektir.Siz teşekkür edersiniz yada taşlama yaparsınız ben yorum yazarım,rahatsız olanlarda beni ilgilendirmez bana laf gelmedikçe...
Bir kere ilk yorum benim farkındaysanız...Öyleyse ben kimi kıskanmışım? Neden kıskanayım? Malum bir arayışım yok eksiğimde yok kimi neden???
Ardından benim yorumumda hiç "tema" diye bir şey geçiyormu? HAYIR...
Demekki alınan kimmiş ben değil başkalarıymış.Bu güzel bir yazı bunu siyasetede vurgulaya bilirsiniz,komşunuzada,eşinize,dostunuzada ha burayada yorumlarsınız ama bende o site seçeneği en sondur.
Tek yönden bakmıyorum ve okuduğum gibi yorumlamışım ne kimseyle konuşmuşum,ne birleşmişim,ne fikir alışverişinde bulunmuşum (Bu kibarcasıdır) ne isim nede yön belirtmişim YAZIYI yorumlamışım.Hemde hiç üstüme alınmadan kimseyi işaret etmeden okuduğumu yorumlamışım.
Demekki üstüne alınan kimmiş? BEN değil..İşaret eden kim oda ben değil...Sadece alınılmış yanıt yazılmış.
Üstüme alınacak bir durumumda yok burayla ilgili düşünürsek ne üst yetkiliyim ne üst yetkili sevgilim var herkesle aynıyım.Benim için dün giren üyede aynı site sahibide aynı çünkü siteye girdiğim anda burdayım çıktığım anda bitiyor burdan yaşantıma yansıyan bir şey yok...Bilmem anlata biliyormuyum?
Ben yorumlarıda okurum çünkü görüşleri okumayı severim ama tabiki fikirleri.Her fikir benim için gelişimdir bir adımdır,bir düşüncedir saygı duyarım.
Ama burda tek gülen ifade kullanan ben olduğum için yorumda kullanılan "gülmüşler ayna baksınlar" yorumu bana geliyor.
Yani gerçekten bazı şeylerin tartışma ortamı yaratmak için yapıldığını düşünüyorum ve eğlenmek amaçlı girdiğim sitede uzak durmaya çalışıyorum.
Dikkat ederseniz herkese yorum yazmıyorum yazmamda ha üzgünüm bundan sonra demekki Canan bir şey yazıncada yazmamam gerekecek.
Malum tartışmak istemiyorum çünkü hiç kimseyle bir alıp veremediğim yok arayışımda yok bu durumda kıskanacağım hiç bir şey yok,yanlış düşünce adınıza üzgünüm...
Giriyorum, eğleniyorum, çıkıyorum.Bu kadar basit