Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Friday, 17.06.2011, 22:41

cengologtan seçmeler

İdris evli bir kadınla işi pişirmişti.Öğleden sonra kadının evine gitti.Soyunup yatağa girmişlerdi ki kapıda anahtar sesi duyuldu.Kadın "Eyvah kocam"diye fısıldadı.."Hemen kalk giyin ütü masasının başına geç,şu gömlekleri ütülemeye başla."
Az sonra koca içeri girdi ve bu yabancı adamın kim olduğunu merak etti.
Kadın haşladı:Görmüyormusun ütü yapıyor.SEnin gömleklerini kolalayıp ütülemek için tuttuğum adam bu.
Adam gazetesini alıp koltuğa oturdu.İdris te tüm gömlekleri mecburen ütüleyip kendini sokağa attı.
Derin derin nefes alırken karşıdan gelen Temel i gördü.Heyecanla başından geçenleri anlattı,arkadaşına.
Temel,az önce İdris'in çıktığı evi işaret etti.
"Şu bahçe içindeki villayımı söylüyorsun,yoksa...Gerzekkk... O ütülediğin gömlekleri dün öğleden sonra kim yıkadı sanıyorsun..." :D

2

Friday, 17.06.2011, 22:43

HATIRLATMA...

Temel genç ve güzel bir kızın arkasından uzun bakıyormuş.Karısı Fadime bozulmuş:
"Cüzel pi kiz görünce,evli olduğunu unutaysun."
"Yoo anca o zaman evli olduğumi hatırlayirum" :D

3

Friday, 17.06.2011, 22:50

Adem ile Havva cennette mutlu mutlu yaşıyorlarmış.Sonra şeytan çıkmış piyasaya ve ağaçtaki meyvayı göstermiş.Tanrının yasakladığı meyvayı.Havvayı kandırmış şeytan..Havva da Ademi kandırmış..Yemişler meyvayı..
Tanrının anında haberi olmuş tabii.Gürlemiş Ademe
"Sen benim yasakladığım meyvayı yedin,artık cennette yerin yok.Seni yeryüzüne sürgüne gönderiyorum..."
Sonra Havvaya dönmüş:
"Meyvayı sen de yedin.Onun için sende sürgüne gideceksin.Ama senin suçun daha ağır.Sen hem kendin yedin,hemde Ademi kandırdın.Senin kanına şeytan girmiş.Kanın bozulmuş.Bu kanın tümünü geri vermen gerek..."
Havva fena halde korkmuş:"hemen şimdi mi,hepsini mi?"
Tanrı:"Olur mu,o zaman anında ölürsün...Aylık eşit taksitler halinde..." :D :D :D

4

Friday, 17.06.2011, 22:56

İki yamyam,baba ve oğul ava çıkmıştı.Uzun süre dolaştıktan sonra bir nehir kenarında Angelina Jolie benzeyen nefis bir yaratık gördüler.Upuzun saçları,nefis bir vücut,her tarafından sağlık ve çekicilik fışkıran bir kadın...
Oğlan heyecanlandı.-"Ne yapalım baba bunu.Yiyelim mi?"
baba yamyam cevap verir."delimisin sen oğlum.Bunu eve götürelim,anneni yiyelim..." :D :D :D

5

Friday, 17.06.2011, 22:59

Bir meyhanede tesadüfen yan yana gelen iki kişi ikinci kadehten sonra sohbete başlamış.Bir ara birisi:
"Evlenmeden önce karımla hiç münasebette bulunmadım,demiş.Siz bulundunuz mu?"
"-Bilmem demiş beriki,adı neydi karınızın?" :D

melye

Yönetici

• "melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Friday, 17.06.2011, 23:04

İki yamyam,baba ve oğul ava çıkmıştı.Uzun süre dolaştıktan sonra bir nehir kenarında Angelina Jolie benzeyen nefis bir yaratık gördüler.Upuzun saçları,nefis bir vücut,her tarafından sağlık ve çekicilik fışkıran bir kadın...
Oğlan heyecanlandı.-"Ne yapalım baba bunu.Yiyelim mi?"
baba yamyam cevap verir."delimisin sen oğlum.Bunu eve götürelim,anneni yiyelim..." :D :D :D

:olamazzz: :haha: :haha: :ep: :ep: :ep: :ep:

7

Friday, 17.06.2011, 23:25

:kkahkaha: :kkahkaha: :kkahkaha:

• "BY_DUSLER" bir erkek

• Özel mesaj gönder

10

Saturday, 18.06.2011, 14:23

:ep: :ep: :kahkaha:

11

Tuesday, 21.06.2011, 23:00

Temel in hiç evlenmemiş kızı ölüyor ve Temel mezar taşına şunların yazılmasını istiyor:
"Bakire doğdu bir döne,bakire yaşadı çok sene,bakire öldü fakire,Temel kızı Fadime"
mezarcı bu yazıyı çok uzun buluyor ve uğraşmamak için şunları yazıyo:
"Temel kızı fadime,açılmadan iade" :)

12

Tuesday, 21.06.2011, 23:04

Temel gurbete çıkıp İstanbul'a gelmiş.Aradan 6 ay geçmiş,ailesi ondan bir haber alamamış.Dursun'u görevlendirirler,git,bak,araştır diye.
Dursun araştırır,soruşturur ve raporunu verir:
"Temel'i bulamadım ama belli büyük adam olmuş.Her tarafta şirketleri var.Temel İnşaat,Temel Market,Temel Butik,Temel Pazarlama,
Temel kırtasiye,temel züccaciye,temel Harfiyat,Temel Bakliyat...
Ha birde film çevirmiş kereta
"Temel İçgüdü" :D

13

Tuesday, 21.06.2011, 23:10

Adamın biri her eğilene parmak atıyormuş.anasına babasına her önüne gelene.gün gelmiş adam ölmüş.
bunu cehenneme atmışlar.Aradan zaman geçmiş,melekler gidip bakalım adamın aklı başına geldiyse cennete alalım demişler.
gitmişlerki cehenmez buz gibi.zebaniye sormuşlar burası neden soğuk diye.Zebani cevap vermiş:
"Abi attınız bu adamı buraya eğilip odun atamıyoruz ki..." :D

14

Tuesday, 21.06.2011, 23:22

İmam bi gün namazda gaz kaçırır.çok utanır hemen karısını alıp köyü terkeder.Aradan 20 yıl geçer imam köyünü özler
kalk hanım gidelim,benim olayı herkes unutmuştur.der.Şöyle bi yoklarız unutulmamışsa geri geliriz der.
Köye yaklaşırken çobanı görüp sorar:Bu köydenmisin?he der çoban.
-Kaç yaşındasın evladım.?
-Bilmiyorum amca ama imamın osurduğu sene doğmuşum deyince imam karısına döner
-kalk hanım kal gidiyoruz.bizim "KIÇ" tarih olmuş... :D

15

Wednesday, 22.06.2011, 23:50

:kkahkaha: :kkahkaha:

16

Saturday, 2.07.2011, 00:52

Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş:
Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş:

İsveçli: Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus: Evi terk ederim.
Fransız: Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
İtalyan: Kadını vururum.
İspanyol: Kocamı vururum.
Yunanlı: Her ikisini de vururum.
Türk: BENİM KOCAM YAPMAZ!!! :D

17

Saturday, 2.07.2011, 13:17

:D :kkahkaha: :kaptal: :haha: :haha: süper ötesi koptum gulmeden tesekkurler paylasim icin...... :ep:

18

Monday, 4.07.2011, 14:13

:kahkaha:
hepside çok komikti gerçekten, paylaşım için teşekkürler Cenk :haha:

19

Sunday, 10.07.2011, 00:38

18 yaşındaki kız, annesine hamile olduğunu söyler
> > Anne çıldırmıştır, bağırır çağırır ve "bunu yapan
> >hangi domuz, bilmek istiyorum" der. Kız telefon açar ve yarım saat içinde
> >bir Ferrari evin önünde durur, içinden hafif kırlaşmış saçları ve çok
> >pahalı
> >bir elbisenin içinde manyak yakışıklı bi adam iner ve kapıdan içeri girer.
> >Anne baba ve kızla beraber otururlar.
> >Adam, "kızınız durumu anlattı" der , "kişisel durumumdan dolayı kızınızla
> >evlenemem", "ancak tüm sorumluluğu üzerime alıyorum." "Eğer bir kız çocuğu
> >doğarsa annesine bir ev, bir yazlık villa ve 1 milyon dolarlık bir banka
> >hesabı, eğer bir erkek çocuk olursa birkaç fabrika ve bir milyon dolarlık
> >bir hesap, eğer ikiz doğarsa her ikisine de 500 bin dolarlık hesap ve bir
> >fabrika vereceğim", der. "Ancak düşük olursa...."O zamana kadar sessizce
> >bekleyen baba elini dostça adamın omuzuna koyar ve "o zaman tekrar
> >yaparsınız evladım" der.
:D

20

Friday, 5.08.2011, 23:50

10 gündür çölde susuzluktan kırılan adam nihayet birine rastlar.Adamcağız su ister ama,"bende su yok, ama güzel kravatlarim var,istermisiniz bayım"cevabını alır.Zavallı adam bitkin bir şekilde yoluna devam ederken yine birine rastlar.Yine su ister ama aynı cevabı alır;Kravat satıyorum!
Talihsiz adam ümidini kaybetmişken bir bara rastlayınca sevinçle içeri girer,su ister,fakat barmen şu cevabı verir; "Özür dilerim bayım.Kravatsız giremezsiniz" :D :D