Suana kadar yorum yaptigim en güzel calisman diyebilirim bence siyah ve beyaz olmasi renkler acisindan cok hos bayanida cok hos yerlestirmissin temaya genellikde chat alanini ufak tutuyorsun bunu her calismanda gözlüyorum , biraz daha büyük tutsan tam olacak diye düsünüyorum ve paylasim icin cok tesekkür ediyorum
hakaten şık olmuş e bende katılıyom accukun ufak olmuş şaşı olur millet mazallah okuyacam diye şaka bi yana devamını diliyorum melek güzel çalışmalar yapıyosun bu ara tbrkler
melek hm mükemmel bir çalışma ilk başladığın tema tarzı da güzeldi gezdiğim radyolarda çok rastlıyorum yeni tema tarzında güzel melek hm çerçevesiz özel resimlere yaptığın temalarını da bekliyor dj dostların emeğine yüreğine sağlık melek hm
hakaten şık olmuş e bende katılıyom accukun ufak olmuş şaşı olur millet mazallah okuyacam diye şaka bi yana devamını diliyorum melek güzel çalışmalar yapıyosun bu ara tbrkler
veram bombayı patlatmıs bende katılıyorum!!! ama bu azimle ve özveriyle...birazdaha sabır ve dikkatle eminimki dahada güzellerini görücez canım ...çok şık bir tema emeğine sağlık