Ellerinize sağlık güzel bir tema olmuş hemen radyomda denedim.
Şimşek gifleri,efektleri tabiki bizlerde yok ve şu üstteki dostlar bölümü temanın renkleriyle uyumsuz olmuş Keşke orayada bir kalp ekleyip dostlar deseydiniz Nacizane kullanıcı olarak benim görüşüm bunlar.
Emeğinize,paylaşımınıza teşekkürlerimle
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "gonulcano" (15.04.2010, 17:11)
eline saglik abisi degisik bi calisma olmus fakat sormadan gecemiyecegim)kullandiginiz sadece resimmi ve kullanmis oldugun pattern ise tam olmus tum style? paylasimin icin tskelr basialr dilerim
vayy değişik bişey olmuş bu abi valla play station oyununda gibi hisetim kendimi süper olmuş emeklerine sağlık
Öncelikle emegine saglik abi gercekden cok degisik bir calisma olmus paylasim dolayi cok tesekkür ederim degisik olmasi fikir acisindanda cok hos sonra vera sana gelecem temayi playstation yaptin ya koptum ben yaaaaa
Beyaz Gelincik,Ver@,gonulcano,*_*ASIKARDELEN*_*,**RUYAMNUR**,((YESİL-CİMEN)).*YAGMUR*,kartanesi13,AlaKaa Sevgili arkadaşlar yorumlarınıza ve de yapıcı eleştirilerinize çok teşekkür ederim tamamen katılıyorum geç farkettim,bendeki PSD de düzelttim keşke imkânim olsa forumdan da düzeltebilsem...Saygımla
emeginize saglik cok degisik bir tema gercek den tbrler.gonulcan arkadasa katiliyorum keske ayni kalpden dostlari yazsaydiniz hem yazisi silik cikmazdi diye dusunuyorum nacizene bir fikir tabi kabul gorurseniz.oda bu temanin nazar boncugu olsun
emeginize saglik, ilk bakista cok ilgi cekici bir tema olmus, yalniz diger arkadaslarinda dedigi gibi misafirlerdeki kalp digerlerine uymamis ve dj ismi yazilacak button gercekci durmamis
ayrica chat icerisinde neyin nereye konacagida belli degil yani yazilar nerde baslayacak, yazi yazma cubugu nerde olacak gibi.
paylasim icin tskler..