Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
VeR@, himm!.. resimmi sence veracim.)) mesele zaten o resmi o sekilde yapmak.iki resmi kolaj yapip uydurmak istedigim resmi elde etmek bazen günlerimi aliyor.yani.hazir degil. genelde temada kullandiklarimı kendim kombine ediyorum.güzel yorumuna tesekkürler..
VeR@, himm!.. resimmi sence veracim.)) mesele zaten o resmi o sekilde yapmak.iki resmi kolaj yapip uydurmak istedigim resmi elde etmek bazen günlerimi aliyor.yani.hazir degil. genelde temada kullandiklarimı kendim kombine ediyorum.güzel yorumuna tesekkürler..
ben bişey demedimki ya resim hoş duruyo güzel olmuş dedim niye alındınızki anlamış dilim zaten resimle 2 gün uraştınızı kendiniz yazmışınız bnde resimi begendim güzel kombine etmişsiniz neyse....
VeR@, ay canim alınmadimki.aslinda o sekilde görünüyor dimi, hazir resim gibi . genelde yorumlr öle.o nedenle aciklama geregi duydum.herkes büyük ezveri ve emek harciyor.tüm tema ekleyen arkadaslarin emeklerine yüreklerine saglik..