Sie sind nicht angemeldet.

ela

Fortgeschrittener

• »ela« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 23. November 2006

• Nachricht senden

1

Sonntag, 6. Mai 2007, 14:13

Özeler okunuluyor

Belki Biliyorsunuzdur ama bilmeyen Arkadaslarin bilgilerine .Yayindaki Dj'nin Özel yazdiklari Radyo Sahibi Tarafindan Okuna biliniyor

2

Sonntag, 6. Mai 2007, 14:23

Ama iyi bir sey degil bence.Sonucta biz ona özel diyoruz.Demek ki okunmaması gerekli.Ama bazen de yapılması sart oluyor ki dj in sagladıgı güvensizlikten dolayı...

ela

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

3

Sonntag, 6. Mai 2007, 14:26

Evet ama yinede özel özeldir bu yüzden en uygun olani özelerin hep kapali olmasi. Neolursa olsun Özelerin okunmamasi lazim diye düsünüyorum.

4

Sonntag, 6. Mai 2007, 14:35

tamamen senin gibi düsünüyorum abla. :h050:

Registrierungsdatum: 18. April 2007

• Nachricht senden

5

Sonntag, 6. Mai 2007, 14:56

flatcast ta birbirimize özel yazabiliyormuyuz???

6

Sonntag, 6. Mai 2007, 15:03

elbette. yazmak istedigin kisinin nickinin üzerine gel ve sag tıkla chat bölümünde @W-A-N-T-E-D:(bu benim nick) gibi bir nick belirirse artık sadece yazdıklarınızı birbiriniz görebilirsiniz.İptal etmek icin tekrar mouse nin sagına tıklaman gerek.Ama dj in izin vermesi gerekli yani özeli acması gerekli...

DJSILAM

Anfänger

Registrierungsdatum: 8. Mai 2007

• Nachricht senden

7

Dienstag, 8. Mai 2007, 11:34

evet tamemn oyle radyo sahibi guvenlik dolayi ndeniyle bazi seylri bilmesi lazim

ela

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

8

Dienstag, 8. Mai 2007, 14:26

Artik sadece Radyo sahibleri degil herkes özeleri okuyabiliyor bir program ile bütün özeler okunuluyor örnegini gördüm bir arkadasin yayininda

maxma

Profi

• Nachricht senden

9

Dienstag, 8. Mai 2007, 17:31

flatcastin aciklari var
yapilanma surecinde.. yeni surumleri cikinca bazi sorunlarda asilcak.
o zamana kadar biraz dikkat demiyelim özellerin hep kapali olmasi en iyisi..

Lord

Anfänger

Registrierungsdatum: 7. Mai 2007

• Nachricht senden

10

Samstag, 12. Mai 2007, 00:07

Arkadaşlar Ben Nasıl Radyo Temaları Yapacam Programı Bilen Varmı Versin indireyim Tşkler Bekliyorum

maxma

Profi

• Nachricht senden

11

Samstag, 12. Mai 2007, 00:09

lord forumda biraz arastir...
bunlarin hepsi mevcut.. forumda
neden direk soru soruyorsun search butonuna tikla sonra yaz bakalim sorunun cevabi varmi diye

MONAROZA

Anfänger

Registrierungsdatum: 12. Mai 2007

• Nachricht senden

12

Samstag, 12. Mai 2007, 10:04

:o030: temkinli insanim net aleminde oldugumdan kimseye güvenipde zaten özelimi paylasmam.

Buarada süper bir site emegi gecen herkese tskler Allah yolunuzu acik etsin

UsLaN_MaZ_76

Anfänger

Registrierungsdatum: 31. Dezember 2006

• Nachricht senden

13

Montag, 14. Mai 2007, 04:21

Özel okumak cok basit artik programa filann gerek yok ayni nickle iki kisi giris yaptimi radyoda yazilan bütünn özelleri ayni nicklee giren o iki görebiliyor.radyo yöneticilieride bunu yapiyorrr veya chat sayfasini kayit altina aliyor.ama insallah yakin zamanda bu sorunlar asilacaktir..saygi ve sevglilerimle...

iranli

Anfänger

Registrierungsdatum: 8. Februar 2007

• Nachricht senden

14

Mittwoch, 16. Mai 2007, 09:43

diyosunnnn

Zitat von »"UsLaN_MaZ_76"«

Özel okumak cok basit artik programa filann gerek yok ayni nickle iki kisi giris yaptimi radyoda yazilan bütünn özelleri ayni nicklee giren o iki görebiliyor.radyo yöneticilieride bunu yapiyorrr veya chat sayfasini kayit altina aliyor.ama insallah yakin zamanda bu sorunlar asilacaktir..saygi ve sevglilerimle...

hahahay uslanmaz sen ne cok biliyosun adamlar senin özellini nik girmeden okumaktan bahsediyor sen tuturmuşsun aynı nikle iki giriş oldumu okunuyor..sana tavsiyem biraz daha calıs hahahay da hayy

ERSÎN

Anfänger

Registrierungsdatum: 15. Mai 2007

• Nachricht senden

15

Mittwoch, 16. Mai 2007, 19:03

merhaba arkadaslar radyo sahibi veya sifreyi bilen okuyor onu biliyoruz bir cogumuz nicklerinde sifrelerini bilmeleri gerekiyor ne yazip ne yazmiyor diye goz atmak isteyen benim ogrenmek istedigim ela arkadasimiz butun ozellerin okunabildigini soyluyor boyle bir program varmi gercekten onu merak ediyorum varsa forumda paylasmaniz mumkunmu ? bu arada ela arkadasim oldugundan supem yok yanlis anlamini istemiyorum daha oncedende duymustum sadece programi bulamadim varsa paylasirsaniz sevinirim saygilar

16

Mittwoch, 16. Mai 2007, 20:53

Zitat von »"ERSÎN"«

merhaba arkadaslar radyo sahibi veya sifreyi bilen okuyor onu biliyoruz bir cogumuz nicklerinde sifrelerini bilmeleri gerekiyor ne yazip ne yazmiyor diye goz atmak isteyen benim ogrenmek istedigim ela arkadasimiz butun ozellerin okunabildigini soyluyor boyle bir program varmi gercekten onu merak ediyorum varsa forumda paylasmaniz mumkunmu ? bu arada ela arkadasim oldugundan supem yok yanlis anlamini istemiyorum daha oncedende duymustum sadece programi bulamadim varsa paylasirsaniz sevinirim saygilar

böyle bir programi paylasan bir kisi iyi niyetli olamaz, bügün siz özelleri okursunuz, yarin sizin özeller okunur. :book:

arkadaslar sakin ha sakin, bu bizimde özelimiz. :flex:
Dj CanSu

17

Mittwoch, 16. Mai 2007, 21:05

Ben de paylasılması taraftarı degilim. Eger bu sekilde bir paylasım olursa silmek zorunda kalırız arkadaslar kimse kusura bakmasın...

Dj.Sehzade

Schüler

Registrierungsdatum: 30. Januar 2007

• Nachricht senden

18

Mittwoch, 16. Mai 2007, 21:11

Arkadaslar böyle bi paylasım sadece allaturkaa ailesine degil tüm flatcast dünyasına zarar verir..Verilmeside kesinlikle yasak olmalıdır..Hem zaten adı üstünde ÖZEL...Bu programı kullanan kisinin hem kendi özeline hem de baskalarının özeline saygı duymaması demektir.Bu konuda dikkatli davranalım....

maxma

Profi

• Nachricht senden

19

Mittwoch, 16. Mai 2007, 23:42

valla arkadasim böle bir program vardir ama paylasilmasi.. sakincalidir. ve zaten flatcast surumunu yenilecek bölece o eski programlarin hic biri calismiyor hala gelicek ve burasi böle insanlarin. özellerini karistircak bir yer deil

dehlo

Schüler

• »dehlo« ist männlich

• Nachricht senden

20

Freitag, 18. Mai 2007, 12:02

mrb arkadaslar bu özel okuma:::mesela benim radyo bayagi kalabalik ve adminde benim özellerimde sonuna kadar acik. ancakradyo admini olarak bazi olaylardan haberdar olmak gerekiyor radyonun guvenlig ve devamliligi icin simdi ben flat casta bu özel okumayi bulamadim veya olmuyor varsa bilen ayrintili anlatirsa sevinirim.. tsk