kaptan75, port acik ise hic kimsenin girmeme ihtimali yok, birkac kiside olsa girebilir,
belki flatcastta bir sorun olabilir yada sitende,
giremeyen dinleyiciler nasil bir uyari mesaji goruyorlar ekranlarinda, daha fazla bilgi verebilirmisin..
evet arkadaşım modem markam zyxel ve sitemde tek bir radyo var ve diger dj ler yayın yapıyor aynı site üzerinden dinleyiciler giriyor bir sorun yok ama yayını ben alınca portum açık olmasına rağmen giremiyorlar .bende anlamadım modemim zyxel olunca bişeymi oluyor RÜZGAR KARDEŞ bunu açıklarzan sevinrim.tşk...
hayir yayinci olarak içerdeyim ve de Mapping (+) ve yeşil - take over (-) ve kırmızı take over bir başka dj ye yayını vermek için kilit onu biliyom benim anlamadığım kısım asıl bu
:) işte ben tam bunu diyorum bende Mapping (+) yeşil ama başkasına (-) kırmızı anlamadığım olay bu ve ve giremiyorlar bazıları sizi beşkul ediyorum kusuruma bakmayın lütfen .
2.eger firewall ayarlamasini dogru yapmadiysa info bilgisi basdan yanlis olabilir. yani ilk girisde yesil gösterebilir.
biri birmek istediginde geri kirmiziya dönüsür.
sayfayi güncellemediginden sende hep yesil gösterir.
eger suan hala yesilse bir F5 tusuna basarak sayfani güncelle, sonra tekrar infodaki mapping durumuna bak.
zyxel modemde firewall kurallamasi biraz zor, alpi bir video hazirlamisdi, linkini suan bulamiyorum
SID: 724455 bu... sayfayi dediginiz gibi güncelledim yeniden açtım halen aynı ben zaten alpi nin videosuna bakarak yapmıştım portu (+) oldu ama şimdide böyle bir sorun oluştu çaresiz yardım bekliyom böyle işte ::)))
kaptan75, beratcan, :) işte ben tam bunu diyorum bende Mapping (+) yeşil ama başkasına (-) kırmızı anlamadığım olay bu ve ve giremiyorlar bazıları sizi beşkul ediyorum kusuruma bakmayın lütfen .
kaptan75, kaptan ben girebildim radyona sorun yok giremeyenlerin pc lerinde bi sorun var ozaman explorerden girmesinler birde mozilla ile denesinler ben rahat girdim ve portlarinda açik şuanda dj vahit diye biri vardı yayında