You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

The newest Posts in forum

Topic
Replies
Views
Last post

By Dilber (Dec 6th 2024, 11:28am)

Forum: Forum Haberleri ve Duyurular

2 454

By Dilber

(Yesterday, 1:30pm)

By Serdar Yıldırım (Dec 11th 2024, 12:07pm)

Forum: Özgün Yazılar&Senin Kalemin

0 70

No reply

By atardamar (Dec 2nd 2024, 9:26pm)

Forum: Flatcast Alternatifleri

0 308

No reply

By atardamar (Nov 30th 2024, 3:29pm)

0 277

No reply

By Dilber (Oct 29th 2024, 8:53am)

3 3,125

By dj.müge

(Nov 23rd 2024, 2:41pm)

By _SeRDaR_ (Nov 12th 2024, 11:22am)

Forum: Radyo Rulet

4 1,494

By _SeRDaR_

(Nov 20th 2024, 6:08pm)

By FlatSohbet (Nov 7th 2024, 3:16pm)

0 1,445

No reply

By dilber (Oct 15th 2024, 5:55am)

5 5,089

By A S Y A

(Nov 3rd 2024, 6:02pm)

By dilber (Oct 13th 2024, 4:27am)

9 5,618

By ukala_adam

(Oct 25th 2024, 10:14pm)

By civan (Aug 9th 2024, 11:32pm)

Forum: Flatcast ile İlgili Sorunlar ve Cevaplar

32 13,808

By ukala_adam

(Oct 25th 2024, 9:50pm)

News

Centova Cast Yeni Kararı Hakkında Duyuru

written by Dilber at Friday, December 6th 2024, 11:28am

Merhaba arkadaşlar, Centova Cast platformunun aldığı yeni bir karar doğrultusunda, en az 3 aktif dinleyicisi bulunmayan radyo yayınları platformdan kaldırılacaktır. Bu önemli değişiklikten tüm kullanıcılarımızın haberdar olmasını rica ederim
Merhaba dostlar,
Adım adım, bir radyo oynatıcı ve sohbet kutusunu nasıl sitenize entegre edebileceğinizi, zarif bir biçimde nasıl şekillendirebileceğinizi göstereceğim. Hazırsanız, kodun sıcacık yüzüyle tanışmaya başlayalım!
1. HTML Yapısının İnceliği
Öncelikle, web sayfamızın iskeletini oluşturuyoruz. Bu bölüm, sayfanızın can damarı, temel taşı olacak. Sayfanın doğru bir biçimde işleyebilmesi için HTML yapınızı aşağıdaki gibi düzenlemelisiniz:

HTML

1
2
3
4
5
6
[<!DOCTYPE html>
<html lang="tr">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<meta content="width=device-width,
...[Read on]

Shoutcast Radio Kurlum

written by dilber at Sunday, October 13th 2024, 4:27am

Merhabalar değerli dostlar,
Radyo dünyasının arka planındaki gizli kahramanlardan biri olan Centova Cast'ı hepimiz az çok duymuşuzdur.
Ancak bir aleti tanımak yetmez; onu hakkıyla kullanmak, adeta enstrümanı ustalıkla çalan bir müzisyen gibi, inceliklerini bilmek gerekir.
Bu yazımda, işte o ince ayarları, yayınınızın kusursuz bir senfoni gibi akması için gereken püf noktalarını sizlerle paylaşacağım.

HATIRLATMA: TAMAMEN ÜCRETSİZ SMS İÇİN HATTINIZIN ULUSLARARASINA AÇIK OLMASI GEREKİR

Birlikte en güzel melodileri oluşturmak dileğiyle…
ALLATURKAA
"Mixxx ile Adım Adım Radyo Yayını: Resimli Anlatım"
Mixxx programı kullanarak nasıl radyo...[Read on]

Shoutcast

written by dilber at Saturday, September 28th 2024, 1:43pm

Shoutcast Radio Player ve Auto DJ ile Yayın Yapma Rehberi Merhaba arkadaşlar, Sizler için Shoutcast Radio kurulumu hakkında adım adım bir video rehberi hazırladım. Bu rehber sayesinde internet radyonuzu kolayca kurabilir ve Auto DJ ile kesintisiz müzik yayını yapabilirsiniz. Video içeriği:
  • Shoutcast Radio Player kurulumu
  • Auto DJ ile 1GB müzik yayını ayarları
  • Yayın yapma ve dinleyici kitlenize ulaşma detayları
Auto DJ özelliği ile 1GB kapasitesine kadar müzik yükleyebilir, sınırsız yayın akışı ile dinleyicilerinize kesintisiz bir deneyim sunabilirsiniz. Videodaki adımları takip ederek, kolayca kendi radyo istasyonunuzu kurabilir ve...[Read on]

Son Radyolar